banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Kış “Yalancı bahar bitiyor, gerçek bahar başlıyor”

CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, 20 yıldan uzun bir süredir ülkeyi yöneten iktidarın toplumu ağır ekonomik koşullara mahkum edip ardından da kamu kaynaklarını kullanarak yardım ve desteklerle göz boyamaya çalıştığını söyledi.

26 Nisan 2023 Çarşamba 18:03
Kış “Yalancı bahar bitiyor, gerçek bahar başlıyor”
 Kış, “Yalancı bahar yaşatmak isteyenler şunu bilsinler ki, 14 Mayıs’tan sonra gerçek bahar başlıyor” dedi.

CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış seçim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta merkez ilçeler başta olmak üzere, Erdemli ve Silifke’de esnaf ve yurttaşlarla buluşan Kış, kendisine ve partisine gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun.

Türkiye’nin, geleceği ile ilgili karar vermek için 14 Mayıs’ta sandığa gideceğini ifade eden CHP’li Gülcan Kış, “Seçimi kazanmanın ilk şartı sandıklara sahip çıkmaktır. Seçmenlerimizi bu tarihi seçimde göreve davet ediyorum. Kendilerini yönetecek olan iradeyi sandıkta belirlemelerini rica ediyorum.” dedi.

Türkiye’nin 15 Mayıs günü başka bir sabaha uyanacağını söyleyen CHP’li Gülcan Kış.” Türkiye’yi 20 yıldır yöneten iktidar hem sistem hem de anlayış olarak görev süresini doldurmuştur. Merkezi hükümet ülkemizin ağır sosyoekonomik sorunlarının temelini oluşturmuştur. Bu halk böylesine bir muameleyi haketmiyor. Ülkemin insanlarını ağır koşullara mahkum edip, onlara Kamu kaynaklarını seferber edip göstermelik yardımlarda bulunarak göz boyamak isteyen bir sistemi ve bir zihniyeti kesinlikle reddediyoruz. Halkımıza yalancı bahar yaşatmak isteyenler şunu bilmelidir ki, gerçek bahar 14 Mayıs’tan sonra bu ülkenin kapısını çalacak. Pazarda filesini dolduramayan anneler, eve başı öne eğik giden babalar, eğitim ve iş için yurt dışına gitmek isteyen gençler, tezgahını siftahsız kapatan esnaflar, toprağında neredeyse ot bitmeyen çiftçiler, 15 Mayıs sabahı doğacak güneşi bekliyor. Biz bir söz verdik ve arkasında duracağız.” şeklinde konuştu.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV