banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

AK Parti Yenişehir İlçe teşkilatı esnaf ziyareti yaptı

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu ve üyeleri, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

26 Ocak 2017 Perşembe 16:09
AK Parti Yenişehir İlçe teşkilatı esnaf ziyareti yaptı
 Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Topçu, esnafın istek ve sıkıntılarını dinledi.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Bekir Topçu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Topçu, yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı.

Her vatandaşla tek tek ilgilendiklerini, sıkıntılarını yerinde görerek çözmeye çalıştıklarını aktaran Topçu, “Başlatmış olduğumuz dev projelerle Yenişehir geleceğe koşacak. Yenişehir’de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz. ”dedi.

Yenişehir’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynayacağını belirten Topçu “ Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, partimizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynayacak. İnşallah, Yenişehir’de güçlü gelecek için büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştireceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunacağız. Esnafımız Yenişehir’in vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV