banner68

banner101

banner108
17 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Özer “Ürünlerimizle Ülkemizi ve Mersini temsil ediyoruz”

AVRUPA ÜLKELERİNE MASKELER MERSİN’DEN Mersin’in en önemli sağlık hizmetleri şirketi İCE Özel Sağlık Hizmetleri pandemi süresinin başlaması ile birlikte çeşitli dezenfektan ürünlerini üretim dış pazarlara ihraç ediyor..

22 Eylül 2020 Salı 14:57
Özer “Ürünlerimizle Ülkemizi ve Mersini temsil ediyoruz”
 Merkezi Mersin’de bulunan ve atölyelerinde sürekli 24 saat özellikle her renkte maske ve dezenfektan ürünlerini uzman kadrosuyla yapan firmanın sahibi ve yönetim kurulu başkanı Levent Özer firması hakkında şu bilgiyi verdi” İCE Özel Sağlık Hizmetleri şirketimiz 2011 yılından bugüne kadar; insan sağlığını ve memnuniyetini kendisine ilke edinerek hastalarımızın solunum ve uyku apnesi terapi cihazı ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet göstermektedir. Firmamız bunun yanı sıra günümüzün değişen ihtiyaçlarına yönelik antiseptik dezenfektan ve dermokozmetik ürün Almanya, İngiltere, Fransa, Afrika, Suudi Arabistan, Kuveyt, Lübnan, Umman, Irak, Suriye gibi dünyanın önde gelen uluslararası pazarlarında, yetkin ve saygın bir yer edinmiş ROZANA HEALTHY COSMETİCS firmasının Türkiye temsilciliğini almıştır.

Yurtdışı ve Yurtiçi pazarına pandemi süresince Antiseptik Dezenfektan, Zemin Dezenfektanı,  Maske ve Bitkisel Dermokozmetik ürünlerini fabrikamızda üretip, satışını gerçekleştirdik. Antiseptik Dezenfektanımız   %70 Alkol, Gliserin ve Vitamin içermektedir. Yüksek oranda bakteri yok edilirken cilde vitamin desteği sağlamaktadır. Maskelerimiz 3 Katlı, Telli ve Ultrasonik makineler tarafından el değmeden üretilip müşterilerimize sunulmuştur. Zor süreçten geçtiğimiz şu günlerde farklı renk çeşitliliğiyle maske üretimine devam etmekteyiz.

Firmamız ürünleri Sağlık Bakanlığı onaylı, ISO Belgelerinin tamamı, MSDS raporları ve en önemlisi BİYOSİDAL SERTİFİKALI Ürünümüz Avrupa standartlarına uyumlu olduğunu onaylayan REACH belgesine sahiptir. Kaliteli ve güvenli sağlık gereksinimlerini olabilecek en ekonomik şekilde kullanıcılara sunmayı temel unsur alan firmamız sizler için 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir”dedi...

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV