banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

MUT'TA DEVRİLEN OTOBÜSTE 4 ASKER ŞEHİT 2 ŞÖFÖRDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Mersin’de otobüs kazasından acı haber geldi! 4 asker ve 2 şoförünün de hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada ağır yaralanan 10 askerin tedavisi ise sürüyor.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 13:14
MUT'TA DEVRİLEN OTOBÜSTE 4 ASKER ŞEHİT 2 ŞÖFÖRDE YAŞAMINI KAYBETTİ
 

KKTC’ye sevk edilen askerleri Mersin’e götürmek için yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole devrildi.Yaralılar ambulanslarla Mut Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.şehidimiz var.Mersin'in Mut ilçesinde askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre dört asker şehit oldu, iki sürücü hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada ilk olarak beş askerin şehit olduğu bilgisi, valilik tarafından yayımlanan ikinci bir açıklamayla dört olarak düzeltilirken, iki otobüs şöförününde hayatını kaybettiği bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Mut ilçesi Sertavul mevkiinde askeri personel taşıyan sivil otobüs henüz tespit edilemeyen bir sebeple tek taraflı trafik kazası yapmış olup, iki otobüs şoförü ile dört askerimiz şehit oldu.Ağır yaralı 10 askerimiz Mut Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza mahallinde çalışmalar devam etmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz denildi.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV