banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

MERYAD DAN HOŞ GELDİN ZİYARETİ

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Mersin il emniyet müdürlüğüne ataması yapılan Mehmet Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30 Temmuz 2021 Cuma 12:24
MERYAD DAN HOŞ GELDİN ZİYARETİ
 Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği  (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Mersin il emniyet müdürlüğüne ataması yapılan Mehmet Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, ziyarette yaptığı konuşmada, “Öncelikle şehrimizde hoşgeldiniz. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağınıza inancımız tam… Bizlerde her zaman polisimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Mersinimizin huzur ve güvenini sağlamak için fedakârca çalışan tüm emniyet personelimize de başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Mersin İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet ASLAN da MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Meryad-coşkun Doğmuş

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV