banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

EĞİTİM YUVASINDA ALKOLLÜ EĞLENCE!

Mersin’de 60 yıldan fazla eğitim ve öğretim veren ve Yenişehir bölgesindeki en köklü özel okullardan biri olan kurumda alkollü eğlence polis baskını ile ortaya çıktı.

23 Kasım 2019 Cumartesi 08:34
 EĞİTİM YUVASINDA ALKOLLÜ EĞLENCE!
24 Kasım Öğretmenler Günü bahane edilerek organizasyon yapan okul yetkilileri, okulda eğitim veren öğretmenler için eğitim yuvasında alkollü sıra gecesi düzenledi. İçkinin su gibi aktığı gecede halaylar çekerek eğlenen öğretmenlerin eğlencesi, polis baskını ile son buldu. Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile harekete geçen emniyet güçleri, okulda düzenlenen alkollü eğlenceye baskın düzenleyerek okulda alkol alındığına dair tutanak tuttu. Tutulan tutanak sonrasında ise Kaymakam Kılıç, gerekli hassasiyeti göstererek soruşturma başlatacağını bildirdi. 
EĞLENCEYİ CANLI YAYINLADILAR
Yaşanan skandal sonrasında eğlencede bulunan bazı kişilerin eğlence anını sosyal medyada canlı yayınladığı ortaya çıktı. Alkol alındığı sırada fotoğraf çekilen ve bu kişilerin çektikleri fotoğrafları sosyal medyada yayınlanması üzerine Kaymakamlığa şikayet edildiği öğrenildi. Yenişehir Kaymakamı Mustafah Kılıç, olayla ilgili yapılacak soruşturma sonrasında ihmali olanlarla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını açıkladı.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV