banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

Bulut Akacan İnşaat Sektörünün Parlayan Yıldızı

Dünya standartları düzeyinde yaptığı çalışmalar ile emlak sektöründe kendisini ispatlayan Bulut Akacan, sahibi olduğu Akacan Holding, uluslararası platformda Türkiye'yi ve KKTC' yi müthiş bir şekilde temsil ediyor.

11 Haziran 2018 Pazartesi 19:09
Bulut Akacan İnşaat Sektörünün Parlayan Yıldızı
 

Dünya standartları düzeyinde yaptığı çalışmalar ile emlak sektöründe kendisini ispatlayan Bulut Akacan, sahibi olduğu Akacan Holding, uluslararası platformda Türkiye'yi ve KKTC' yi müthiş bir şekilde temsil ediyor. Geçen dönemde %100 öz sermayeye sahip olan Hasırcılar A.Ş ile yapılan ortaklık sonuncunda kurulan FEO yatırım ortaklığı şirketi ile değerine değer kattı. Bulut Akacan bu ortaklık ile modern ve sıklığın tavan yaptığı projeler için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Kıbrıs'ta Karşıyaka'dan Tatlısu beldesine kadar modern binaların yapımı devam ediyor. Yine Bulut Akacanın bir başka projesi ise Bağdat caddesinde Göztepe yerleşkesinde yer alan 39 katlı rezidansların yapımı sürüyor.

FEO Şirketinin Hakkında

Tamamen öz sermaye ile kurulmuş olan bu şirket bünyesinde Hasırcılar Holding ve Akacan Holding ortaklığını bulunduruyor. Hasırcılar Holding dünyada AVM sektörünü yayan ve güzel projelere imza atmış, karşılığında çeşitli ödüller kazanmış bir şirkettir. Bulut Akacanın da bu denli büyük bir şirketle ortaklık kurmuş olması da onun kazandığı başarılar arasında yer almıştır.

https://www.haberalkibrisli.com/

 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV