banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

YÖRÜK KIZININ AZİMLİ MÜCADELESİ

İki ünveriste okuyan, tatil günlerinde çobanlık yapan ve para kazanmak için okul zamanları dışında kasaplık yapan Aysun Gezer, görenleri azmine hayran bırakıyor.

05 Şubat 2022 Cumartesi 13:16
YÖRÜK KIZININ AZİMLİ MÜCADELESİ
Mersin’in Mut ilçesinde doğan ve yaşamını çobanlık yaparak sürdürdükten sonra ünlü bir AVM nin kasap bölümünde kasaplık mesleğini icra eden Aysun GEZER hem okuyor hemde çalışıyor. Muhabirlerimizin sorularını yanıtlayan yörük kızı Aysun GEZER ”Beş yaşımdan bu yana Mersin’in Mut ilçesinin köylerinde ailemizin koyun ve keçilerine çobanlık yaptım. Okumak için can atıyordum. Ailem beni okula verdi. Şu anda Erzurum Atatürk Üniversitesi Veterinerlik son sınıf öğrencisiyim. Onunla yetinmeyip birde Eskişehir Anadolu üniversitesi Sağlık İşletmecilği öğrencisiyim." dedi.

"ÜNİVERSİTEYİ BİTİRDİKTEN SONRA DA DEVAM EDECEĞİM"


Çalışkanlığıyla beğeni toplayan Aysun, çok sayıda işletmeden iş teklifi aldığını söyledi. Çalıştığı iş yerinde mutlu olduğunu söyleyen Aysun Gezer; "Kendimi güzel yetiştirdim. Bir çok ünlü işletmeden iş teklifi almaktayım ama benim tercihim şu anda çalıştığım AVM. Üniversiteyi bitirsem de mesleğime devam edeceğim. Fırsat buldukça çok özlediğim çobanlığımı da tatil ve izin günlerimde yapmaktayım. Gösterilen sevgi ise benim işimi daha da çok severek yapmama vesile olmaktadır” dedi.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV