banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

Yılın Gıda Markası Arbel A.Ş oldu

3'üncü Türkiye Altın Marka Ödülleri, 13 Aralık 2019 Cuma akşamı Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da görkemli törenle sahiplerini buldu. Enlerin seçildiği törende Yılın Gıda Markası Kategorisinde Arbel A.ş ödüle layık görüldü.

16 Aralık 2019 Pazartesi 14:08
Yılın Gıda Markası Arbel A.Ş oldu
 

Türkiye Altın Marka Ödüllerinin üçüncüsünün düzenlediği gecede Yılın Gıda Markası Kategorisi’nde Halk oylaması ile yapılan oylamada 4.449 oyla Arbel A.Ş Birinci oldu.

Arbel A.Ş Kurucu Başkanı Hasan Arslan’a ödülünü Özbekistan Firması Brand İnvestment Group CEO su Khurramov Shukhrat taktim etti.

Arslan gecede bir konuşma yaparak şunları söyledi. Zirveye çıkmak önemlidir, Zirvede kalmak ve devamını sağlamak daha önemlidir. Zirve de kaldığımızın göstergesi olarak markamıza ve bu markayı oluşturan bizlere layık görülen “Yılın Gıda Markası” ödülünü büyük bir sevinç ile almaktan gurur duyuyorum.     

Daima kaliteli ürünler elde etmek için Arge bölümümüz proje üretmektedir. Önemli olan bu projeleri hayata geçirmektir. Çalışmalarımızı yıllardır katlayarak vizyon ve misyonlarımız doğrultusunda kalite çizgimizi bozmadan üretim yolculuğuna devam ediyoruz.

Özen yoksa ödül de yoktur. İşimize duyduğumuz özenle bugün, bakliyat ve hububat alanında üretim ve ticaret yapan bir dünya markasıyız. Markamızı ülkemizde ve dünyada daha fazla büyütmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.  

Bu uzun yolculukta her daim yanımda olan kıymetli Aileme, dostlarıma ve bu noktaya gelmemde emeği geçen çalışanlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım.

Hayatın bizlere sunduğu en iyi ödül, buna değecek bir çalışma ortamınızın ve iş hayatınızın olmasıdır.

Bu ödüle layık gören Türkiye Altın Marka Ödülleri tertip kuruluna ve siz değerli katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi sunar 2020 yılının ülkemize ve siz dostlarıma sağlık, mutluluk, başarı getirmesini dilerim.  dedi

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: HasanAltınMarkaArslanArbel

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV