banner68

banner101

13 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Vekil Kocamaz’çile yolu ne zaman bitecek"

Mersin İYİ Parti Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ da bu yıl özellikle Kurban Bayramı’nda çile yoluna dönen ve yıllardır tamamlanamayan ‘Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi’ni meclis gündemine taşıdı.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 19:26
Vekil Kocamaz’çile yolu ne zaman bitecek
 TBMM Genel Kurulu’nda konuşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, ‘Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi’  için seçim döneminde göstermelik bir çalışma başlatıldığını söyleyerek “2018 seçimleri öncesinde AKP,  ‘Mersin Erdemli Silifke Otoyolu’ projesinin tamamlanacağı sözünü vermiştir. Üzerinden 2 seçim geçmesine rağmen otoyol bir türlü hizmete alınamamıştır. Otoyol da sadece bu seçim dönemine ait göstermelik bir çalışma başlatılmıştır. Daha önceki seçim beyannamesinde tamamlanacağı konusunda vaatte bulunulmasına rağmen bu proje niçin bugüne kadar tamamlanıp hizmete alınamamıştır?  Bu yol artık çile yolu haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

 

ULAŞTIRMA BAKANINI ÇİLEYİ GÖRMEYE DAVET ETTİ

Vekil Kocamaz, meclis konuşmasında Ulaştırma Bakanı’nı Mersin’e davet ederek sorunu yerinde görmesini istedi ve şu soruları sordu, “Ulaştırma bakanına bir hafta sonu helikopterlerle vatandaşın çektiği çileyi yerinde tespit etmeye  davet ediyorum. Proje tutarında gecikmeden kaynaklı herhangi bir kamu zararı olmuş mu,  oluşmuş ise bu kamu zararı ne kadardır? Çileli ‘Mersin Erdemli Silifke Otoyolu’ ne zaman tamamlamayı ve hizmete almayı planlıyorsunuz?”

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV