banner68

banner101

banner108
17 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

Vali Su: “En büyük ilham kaynağımız“

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:06
Vali Su: “En büyük ilham kaynağımız“
Mersin Valisi Ali İhsan Su, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Su, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı istiklal ve istikbal meşalesi ile Milletimiz; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile birbirine kenetlenerek verdiği varoluş mücadelesini eşsiz bir zaferle neticelendirmiştir.

Bundan 102 yıl önce Büyük Önder’in milletine olan sarsılmaz bağlılığı ile Samsun’da başlattığı bu mücadele ruhu, günümüzde ve gelecekte de karşılaşabileceğimiz badireleri atlatmada en büyük ilham kaynağımız olmaya devam etmektedir.

Bu anlamlı günü bağımsızlığımızı ve geleceğimizi sonsuza kadar korumak ve savunmak ile görevlendirdiği Türk Gençliğine armağan eden Atatürk, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimize duyduğu güveni ve beslediği inancı da göstermiştir.

Aziz Milletimizin geleceğini şekillendirecek gençlerimizin bu önemli günün bilinci içerisinde, tarihimizden aldıkları güç ve ecdadımızdan aldıkları ilham ile ülkemize sahip çıkacaklarına, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılacaklarına ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaştıracaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, kıymetli Mersinlilerin, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve aziz milletimizin ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV