banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

TÜRK ANNELER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI HANDAN ÇAKIROĞLU OLDU

Merkezi Ankara'da bulunan Türk Anneler Derneğinin 30.Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası salonunda yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Handan Çakıroğlu genel başkan seçildi.

15 Mayıs 2022 Pazar 23:13
TÜRK ANNELER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI HANDAN ÇAKIROĞLU OLDU
Merkezi Ankara'da bulunan Türk Anneler Derneğinin 30.Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası salonunda yapıldı. 60 şubeli Anneler Derneğinin seçimine Mersin Anneler Derneği’nin dışında bütün Anneler Derneği Başkan ve yöneticileri katıldı. Mersin Şubesinin katılmaması ise şaşkınlık yarattı. Tek liste ile yaplan seçimde Handan ÇAKIROĞLU başkanlığındaki liste seçimi kazanan taraf oldu. 12 yönetim  kurulunun seçildiği genel kurulda kısa bir konuşma yapan yeni başkan İş Kadını Handan ÇAKIROĞLU gösterilen ilgi ve güvene teşekkür etti.Başkan Çakıroğlu seçim sonrası yaptığı konuşmada sözlerini şöyle sürdürdü” 1959 yılında kurulan derneğimizin Çeşitli illerde  60 şubesi  bulunmaktadır.Hepimizin amacı ismimize yakışır çalışmalar yapmak ve Atatürk İlkelerinden sapmamaktır.Bizler Anneliğin ne olduğunu bilen insanlarız.Yeni yönetimimizle  yeni projelerle hizmet ve yardımlarımız ile farklılığımızı ortaya koyacağız.Bana ve yönetim kurulu ile benimle birlikte görev alan arkadaşlarıma güvenen üyelerimize şubelerimize çok teşekkür ederim”dedi.



Handan ÇAKIROĞLU Başkanlığındaki Türk Anneler Derneği Genel Merkezi yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
Ulviye Mecit,Elmas Yanar, Sevinc Erencan, Nevin Kıp, Tulin Şenel, Ümit Satana ,  Nursen Tüzün, Gul Coskun, Leyla Yılmaz,Zubeyde Dundar ,Fehime Turgut ,Fatma Nuran Bilgin.



Seçim sonrası Türk Anneler Derneği'nin yeni başkanı ve yönetimi ile şube başkanı ve üyeleri Anıtkabir'i ziyaret edip derneğin çiçeğini bıraktılar.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV