banner68

banner101

banner108
17 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

TATAR VE MENDELİ”ACIMIZ BÜYÜK”

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR Gaziantep’te KKTC Mersin Başkonsolosluğu’na Türkiye’de meydana gelen depremlerdeki fedakâr ve özverili çalışmaları nedeniyle takdir belgesi takdim etti. Taktir Belgesi Cumhurbaşkanı Tatar tarafından KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli’ye sunuldu.

06 Mart 2023 Pazartesi 17:16
TATAR VE MENDELİ”ACIMIZ BÜYÜK”
 KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR Gaziantep’te KKTC Mersin Başkonsolosluğu’na Türkiye’de meydana gelen depremlerdeki fedakâr ve özverili çalışmaları nedeniyle takdir belgesi takdim etti.

Taktir Belgesi Cumhurbaşkanı Tatar tarafından  KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli’ye sunuldu.
Cumhurbaşkanı Tatar, özellikle Adıyaman’da Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı, öğretmenler ve velilerin enkaz altından çıkarılması için olağanüstü bir çaba sarf edildiğini kaydetti.KKTC Mersin Konsolosu Zalihe Mendeli ise “acımız çok büyük şampiyon sporcularımızı unutmayacağız”dedi.
UNUTMAYACAĞIZ
KKTC’den Adıyaman’a ulaşan ekiplerle birlikte yetkililerin, altı gün boyunca çalışmalarını sürdürdüğünü ve acılı ailelere destek olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu nedenle Mendeli’ye teşekkürlerini sunarak kendilerinin de yaşanan süreç boyunca Türkiye’deki yetkililer ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıp orada bulunan vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirtti. 
Cumhurbaşkanı Tatar, ziyaretin amacının depremzedelerle bir araya gelerek taziyelerini iletmek olduğunu vurguladı. Türkiye’de asrın felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, üzüntüde de sevinçte de bir olduklarının altını çizdi. 
“Onların acısı bizim de acımızdır” diyen KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, dayanışma ve kardeşliği ifade etmek üzere bölgede olduğunu kaydetti.
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca Mersin Konsolosluğu çalışanlarınında KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca Mersin Konsolosluğu çalışanlarınında örilerinin unutulmayacağını sözlerine ekledi./HALDUN OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: KKTCERSİN TATAR.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV