banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

TAMSAYFA KIBRIS’TA . BAKAN ATAOĞLU“MERSİN BİZİM TURİZM KAPIMIZ“

Gazetemiz KKTC Temsilcisi Serap Sayın KKTC nin Başkenti Lefkoşa’da bir dizi ziyaretler geliştirerek Turizm ile ilgili görüşalışverişinde bulundu .

16 Temmuz 2018 Pazartesi 11:37
TAMSAYFA KIBRIS’TA . BAKAN ATAOĞLU“MERSİN BİZİM TURİZM KAPIMIZ“
 Gazetemiz KKTC Temsilcisi Serap Sayın KKTC nin Başkenti Lefkoşa’da bir dizi ziyaretler geliştirerek Turizm ile ilgili görüşalışverişinde bulundu . Sayın’ın ilk durağı  Turizm ve çevre bakanlığı oldu. Arkadaşımız Serap Sayın KKTC Turizm ve çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Çok Verimli Röportaj Gerçekleştirdi .Mersin ve Türkiye’nin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken  KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Turizm Açısından KKTC 'yi Akdeniz'e ve Türkiye’nin her kentine tanıtmak için önemli çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi. Tanıtım Amaçlı  istişare 'de bulunduğumuz Bakan Ataoğlu kısa süre sonra Türkiye’ye gelerek yetkililerle görüşeceğini söyledi.Ataoğlu“KKTC demik Türkiye demek,Türkiye demek KKTC demektir“yorumunu yaptı.

DENKTAŞLA GÖRÜŞTÜK

KKTC nin Kurucusu rahmetli Rauf Denktaş’ın Maliye Bakanı  ve DP genel Başkanı olan oğlu Serdar Denktaş’ı da ziyaret eden KKTC Tamsayfa Gazetesi Temsilcisi Serap Sayın Denktaşla turizm konusundada konuştuklarını söyledi.“KKTC Türkiye’nin olmazsa olmazıdır“diyen Denktaş“Turizm KKTC de süratle yatırımlarla ve misafirperverliklerle cazip bir adadır.Güzel Kıbrısımızın her karış toprağı bizim için çok önemli turizm potansiyelidir.Gerek turizm yatırımlarımız gerekse eğitim yuvalarımız Yeşiladamızın en büyük zenginliğidir“dedi.

ARABACIOĞLU“12 AY DENİZ MEVSİMİ VAR“

Gazetemiz KKTC temsilcisi Serap Sayın ile yakından ilgilenen ve tercümanlık yapan KKTC eski Bakanlarından Dr.Mustafa Arabacıoğlu ise Kıbrısın Akdeniz Bölgesindeki en önemli turizm adası olduğunu söyledi. Arabacıoğlu“Kıbrıs gerek Türklerin gerekse Güney Kıbrıslıların en çok ziyaret ettiği  önemli bir turizm bölgesidir.Sıcak suyu ile cazibesi ile Kıbrısımızda 12 ay hemen hemen her mevsimde denize girilebilen ılıman  bir deniz zenginliğine sahiptir. Tatil yapmak,eğlenmek ve üniversitelerimizde okumak istiyorsanız KKTC Ye gelmelisiniz“ diye konuştu.

 

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV