banner68

banner101

banner108
29 Nisan 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz beyin tümörü ameliyatı sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

30 Ekim 2020 Cuma 11:02
Mesut Yılmaz Hayatını Kaybetti

Mesut Yılmaz'ın geçen yılın Ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlanmıştı. 23 Ocak 2019’da yapılan operasyon sonucu kanserli tümör temizlenmişti. Mayıs 2020’de bu defa beyin sapında tümör saptanan 73 yaşındaki Mesut Yılmaz, gerçekleştirilen ameliyat sonrası tedavi görüyordu. Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Yılmaz, hastanedeki sürecinde önce akciğer, daha sonra ise beyin ameliyatı geçirmişti. Yılmaz'ı eşi, çocukları ve kızı bir an olsun yalnız bırakmamıştı.







HASTANEDEN AÇIKLAMA


Mesut Yılmaz'ın bir süredir tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Şamilgil, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Sayın Ahmet Mesut Yılmaz, yaklaşık 2 yıldır akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibarıyla yenik düşmüş ve Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz, Türk milletinin başı sağ olsun."


Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV