banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Mersinli Beşiktaşlılar Güvenle Yola Devam Edecek

Mersin Beşiktaşlılar Derneği, genel kurulunda bakanlığa yeniden aday olan Ufuk Onuk, üyelerin desteğini alarak yeniden başkan seçildi.

29 Kasım 2022 Salı 20:59
Mersinli Beşiktaşlılar Güvenle Yola Devam Edecek
Geçtiğimiz hafta sonu Divan otelde  gerçekleştirilen genel kurulda, Başkanlığa Ufuk Onuk yeniden seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Alper Uysal, Erol Dibo, Göksel Çat, Murat Mercan, Dilek Kurtuluş, Ali Çıkaran, Sercan Çelikcan, Burçin Köksal, Mustafa Çelenk ve Nebil Gündüz.

ONUK : “Bu takım bizim. Her zaman birlikte hareket edeceğiz”


Genel kurulda üyelere bir konuşma yapan Başkan ONUK,  yeni yönetimini aynı isimlerden oluşturduğunu ancak yedek üyeleriyle ve tüm dernek organlarıyla birlikte çalışmak istediklerini vurguladı. Yeni üyelerle daha da güçlenerek sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık vereceklerini söyledi. 
Onuk, genel kurula katılan, Beşiktaş'ta uzun yıllar top koşturmuş, Mersinlilerin çok sevdiği MİY'lu futbolcu Faruk Karadoğan'a  Beşiktaşlılar adına teşekkür ederek plaket verip, takımın 9 numaralı formasını hediye etti. Duygusal anlar yaşayan KARADOĞAN, kendine sunulan plaketten dolayı ve kendine gösterilen ahde vefa'dan dolayı Başkan Onuk ve ekibine teşekkür etti. Karadoğan daha sonra kongrede bulunan üyelere futbolculuk anılarını aktardı...
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV