banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Mersin'de Feci Kaza!

Mersin'in Tarsus ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

19 Ocak 2021 Salı 21:03
Mersin'de Feci Kaza!
Mersin'in Tarsus ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, TarsusPozantı otoyolunun Damlama mevkinde, Pozantı istikametine seyreden Ş.S. yönetimindeki 06 AB 1448 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolünde çıkıp karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen 01 AFA 008 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 6 kişiden E.R., A.R., A.R., G.R., M.R hayatını kaybederken, K.R. ile kamyon sürücüsü Ş.S. yaralandı. Yaralıların, ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Feci kaza TEM otoyolu Ankara-Tarsus istikameti Karakütük mevkiinde akşam saatlerinde yaşandı.

Pozantı istikametine gitmekte olan Ş.S yönetimindeki 06 AB 1448 plakalı kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip Tarsus istikametine gitmekte olan G.R yönetimindeki 01 AFA 008 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, kamyon ise devrildi.

Feci kazada otomobil içinde bulunan ve aynı aileden olan G.R., E.R., A.R., A.R. ve M.R. yaşamını yitirdi. K.R. ise yaralandı. Yaralı K.R, olay yerinden alınarak ambulansla hastaneye sevk edildi.

Olay yerine çok sayıda trafik ve güvenlik ekibi sevk edilirken, diğer araçların geçişleri bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Kamyon sürücüsü Ş.S gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV