banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Lice'de Terör İnleri İmha Edildi! Son Dakika!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu, "Eren-2 Operasyonu'nda, Diyarbakır Lice kırsalında 5️ terörist daha etkisiz! Bu ülkenin yiğit evlatları, Kahraman Jandarma'mıza helal olsun" dedi.

29 Nisan 2021 Perşembe 19:05
Lice'de Terör İnleri İmha Edildi! Son Dakika!
Bakan Süleyman Soylu bugün öğle saatlerinde kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Diyarbakır Lice kırsalında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. İşte Bakan Soylu'nun paylaşımı:



İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde oldu: "Eren-2 Operasyonu kapsamında, Diyarbakır-Lice ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince İHA/SİHA, Atak Helikopteri ve Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda, sözde özel güç sorumlusunun da içinde olduğu 5 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir.". 



MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI, OPERASYONA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTI

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarına ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Bakanlık açıklamasında, "23 Nisan 2021’de başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları planlandığı gibi sürüyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terör hedeflerini tek tek etkisiz hâle getirmeye devam ediyor. Gece-gündüz demeden kahramanca ve fedakârca görev yapan Kahraman Mehmetçikler, teröristlere ait mayın ve EYP tuzaklarını tek tek imha ederken bir yandan da her bir sığınak, barınak ve mağaraya girerek teröristlerin izini sürüyor. Tespit edilen sığınak, barınak ve mağaralar Komandolarımız tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hâle getiriliyor." denildi.




Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV