banner68

banner101

banner108
02 Mayıs 2024 Perşembe

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Esnaf Dert Yandı, Vekil Teselli Etti!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı. Ekonomik sıkıntılardan dert yanan esnafa "İnşallah bir an önce seçim olur ve istikrar gelir" dedi.

25 Ağustos 2022 Perşembe 12:24
Esnaf Dert Yandı, Vekil Teselli Etti!
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı. AKP’ye oy verdiğini söyleyen ve pahalılıktan şikayet eden bir esnaf, “Yıllardır Ak Parti’ye oy verdim ancak son dönemde art arda yapılan zamlardan dolayı çok zor durumda kaldık. Bu sefer tek umudumuz Kılıçdaroğlu tek umudumuz sizsiniz” diyerek dert yandı.

"Ankara ve İstanbul'u da Bırakmıyorlardı"

Esnafın içinde bulunduğu zor duruma "İnşallah bir an önce seçim olur ve istikrar gelir, bu sorunlar da biter" diyen Milletvekili Gürsel Erol'a esnaftan "Bunlar bırakmazlar" cevabı geldi. Milletvekili Gürsel Erol bunun üzerine; "Siz hiç merak etmeyin. İstanbul'u, Ankara'yı da bırakmıyorlardı. Yok öyle bir şey" diye karşılık verdi. 

Asker Anneleri Milletvekili Erol'u Dikkatle Dinledi

Kent merkezinde ziyaretlerine devam eden Milletvekili Gürsel Erol'a vatandaş dert yandı. Geçim sıkıntısının ve işsizliğin ön planda olduğu konuşmalara Milletvekili Erol "İnşallah bu iktidar değişir, arkası olmayan da iş bulur, adil olunur, öyle bir sistem kuracağız" şeklinde yanıt verdi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV