banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Çocukların Yüzü CHP İle Gülecek

Türkiye’de ilk koronavirüs vakası görüldüğünden bu yana okul ve parklardan mahrum kalan çocuklar Şeker Bayramı’nı buruk kutlamasın diye CHP Parti Tabanı harekete geçti. İlk etapta 500 çocuğa ayakkabı alındı. Gönüllüler, destek buldukça çocuk ayakkabısı alıp ihtiyacı olanlara ulaştırmaya devam edecek.

17 Mayıs 2020 Pazar 14:16
Çocukların Yüzü CHP İle Gülecek
 
Pandemi sürecinde mahallerde ihtiyaç sahibi ailelere gönüllü olarak ekmek dağıtan CHP Parti Tabanı, bu defa çocukların yüzünü güldürüyor. İlk etapta kendi imkanlarıyla aldıkları ayakkabıları çocuklara hediye eden CHP Parti Tabanı üyeleri bayrama kadar Mersin’deki yüzlerce çocuğu mutlu etmeyi hedefliyor.


Tamamen kendi olanaklarıyla aldıkları 500 çift ayakkabıyı Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamıyla çocuklara hediye eden gönüllüler bu zor günlerde çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşıyor.
 

Çocuklar Bayramı Buruk Geçirmesin

CHP Parti Tabanı’ndan Mustafa Cebe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu bayramda çocukların yüzünü güldürmek için 500 çocuğa yeni ayakkabı hediye ettiklerini söyledi. Cebe, “Bir  şehirde çocukların yüzü gülüyorsa orada işler yolunda demektir. İşte Mersin’de bunu başarıyoruz. Şehrin en güzel hikâyesini yazmak için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ve üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Cumhuriyet Halk Parti’sinin neferleri olarak kentin her sokağında her caddesinde başkanımızı  temsil etmek ve onun omuzundaki yüke ortak olmak için. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz dönemde C HP Parti Tabanı Grubundaki arkadaşlarımızla beraber bu bayramda çocuklar için,  çocukların bayramı buruk, üzgün, umutsuz geçirmemesi için çocuklar gülsün istedik. Mutluluk yeni ayakkabısı olan çocuğun gözlerinde saklı. Bu bilinçle geleceğin teminat olan çocuklarımızın ayakkabısı bu bayram Mersin CHP Parti Tabanı’ndan olsun dedik ve bugün 500 çift ayakkabıyla başladık Sayın Vahap Seçer başkanımızın selamlarıyla” dedi.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV