banner68

banner101

19 Mayıs 2024 Pazar

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

"Çeşmeli-Taşucu Otoban İnşaatı Durduruldu"

İYİ Parti Mersin milletvekili Burhanettin Kocamaz, Çeşmeli-Taşucu Otoban inşaat çalışmalarının durdurulduğunu açıklayarak,

02 Ağustos 2023 Çarşamba 19:06
 

Mersin'in çile yolu haline gelen ve seçim öncesi inşaatına başlanan  Çeşmeli-Taşucu Otoban yolu inşaatı durduruldu.  2023 seçimleri öncesi inşaatına başlanan çile yolunun, seçim sonrası inşaatının durdurulması, Mersin İYİ Parti milletvekili ve eski Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz'ı kızdırdı.

Kocamaz, inşaatın durdurulmasını sert sözlerle eleştirdi

 Bu uygulama, milleti aptal yerine koymaktır diyen Kocamaz " “Seçim öncesinde göstermelik olarak başlatılan Çeşmeli-Taşucu Otoyol çalışmaları şu anda durdurulmuş durumda! Ülkemizde siyaset maalesef bu şekilde işliyor! Seçim öncesi çalışmaları başlat, vatandaşımızın oyunu al, seçim sonrası nasıl olsa oylarını aldık diyerek çalışmaları durdur! Böyle bir uygulama adeta Milleti aptal yerine koymaktır! Ve asla ilkeli ve dürüst bir yaklaşım değildir!" şeklinde konuştu.

Bakan  Uraloğlu'ya Hatırlatma 

Burhanettin Kocamaz, daha öncesinde mecliste Mersin'de çile yolu olarak adlandırılan Çeşmeli- Taşucu otoban yolu sorununa değinmiş ve ulaştırma ve altyapı bakanı Abdulkadir Uraloğlu'yu sorunu yerinde görmeye davet etmişti. Vekil Kocamaz bu çağrısını hatırlatarak şunları söyledi:Karayollarından sorumlu Bakanı, bir hafta sonu, burada yaşananları ve vatandaşların çektiği çileyi bizzat yerinde tespit etmek amacıyla, helikopterle yerinde incelemeye davet etmiştim! Bu çağrımı buradan sosyal medya aracılığı ile bir kez daha yineliyor ve Sayın Bakanı topu topu 80km.lik Mersin-Silifke arasındaki mesafeyi 5 saatte kat edebilmek için ne çileler çektiğini, nasıl bir işkence yaşadığını görmeye göreve davet ediyorum! Yazıktır! Günahtır! Ve bu yol bir an evvel tamamlanmalı, vatandaşlarımızın yaşadığı bu çileye son verilmelidir! Benden söylemesi!" 

Yerel Seçimleri İşaret Etti

Burhanettin Kocamaz ayrıca, çile yolu inşaatının durdurulmasının yerel seçimlerde halk tarafından tepki oyu olarak geri döneceğini söyleyerek," Bakın sekiz ay sonra yerel seçimler yapılacak! Vatandaşımız seçim öncesi başlatacağınız göstermelik çalışmaları bu sefer kendisine yapılmış bir hakaret olarak kabul eder ve rotasını ona göre çizer, bilmenizi isterim! Zira geçmişten bu yana sıkça kullanılan bir söz var! Derler ki, ”Müslüman aynı delikten parmağını yılana iki kere sokturmaz!” diye konuştu.


Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: TAŞUCU.OTOBAN

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV