banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Beşiktaş'ta Valerien İsmael Dönemi Son Buldu!

Beşiktaş-Valerien Ismael evliliği hayal kırıklığı ile sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim Fransız teknik adamın görevine son verdi. 450 bin Euro dolayında bir tazminat ödenecek.

26 Ekim 2022 Çarşamba 11:41
Beşiktaş'ta Valerien İsmael Dönemi Son Buldu!
Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael dönemi sona erdi. Haftaya 18'inci sırada başlayan Hatayspor'a da mağlup olan siyah-beyazlılarda, Başkan Ahmet Nur Çebi, Ismael'e olan desteğini çekti. Taraflar arasındaki ayrılık süreci devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Valerien Ismael istifaya yanaşmadı. Siyah-beyazlı yönetim de yaklaşık 450 bin Euro'luk tazminatı  ödeyerek sözleşme feshi yapacak.

ÇALIMBAY-LUCESCU DEDİKODUSU

Siyah-beyazlılarda yaşananların faturasının birden fazla kişiye çıkması olası. Ancak ilk etapta yeni teknik adam arayışı başladı. Beşiktaş'la önemli başarılar yakalayan Şenol Güneş doğal aday. Son şampiyonluğu getiren ancak istifa eden Sergen Yalçın bir diğer alternatif. Güneş ve Yalçın favoriler arasında ön sırada. Sivasspor teknik patronu Rıza Çalımbay ve Mircea Lucescu isimleri de sosyal medyada dile getiriliyor.

GERRARD SÜRPRİZİ

Beşiktaş’ın hoca adayları arasına sürpriz bir isim daha dahil oldu. Bein Sports'un haberine göre 20 Ekim'de İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa ile yollarını ayıran Liverpool efsanesi  Steven Gerrard, siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayları arasında yer aldı. Aston Villa'nın başında 40 maça çıkan Steven Gerrard, 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. İngiliz teknik adam, 1.18 puan ortalaması yakaladı. Genç çalıştırıcı daha önce İskoç temsilcisi Glasgow Rangers'ı şampiyon yapmıştı.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV