banner68

banner101

banner108
27 Nisan 2024 Cumartesi

RESSAM MEHMET BAL, TADEKA’DA DÜZENLENEN PROGRAMDA ANILDI...

BAŞKAN ATAKAN ”ADAYIM”

Mersin Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Atakan, 2019 Şubat ayında gerçekleştirilen seçim sonrası göreve başladıkları günden bugüne yaptıkları çalışmaları anlattı.Tenis Sporunda saygın bir kulüp olduklarını belirten Başkan Ahmet Atakan” oluşturacağımız yeni ve güçlü bir yönetimle göreve devam etmek için yeniden adayım”dedi.Başkan Atakan ”SERVE24’ sisteminide devreye soktuklarını belirtti.

20 Ocak 2023 Cuma 16:32
BAŞKAN ATAKAN ”ADAYIM”
Ahmet Atakan başkan dünden bu güne yapılanları kısaca şöyle anlattı”Seçimden hemen sonra pandeminin ortaya çıktığını ve zor günler geçirdiklerini hatırlatan Atakan, "Sokağa çıkma yasakları ve beraberinde getirilen benzer yasaklar, herkes gibi bizleri de çok etkiledi. Kort gelirlerimiz azaldı. Kira gelirlerimiz vardı, lokantamızdan gelen gelir vardı. Altyapı kiraları vardı. Hepsinden mahrum kaldık. Personel maaşımız ve giderlerimizi karşılamakta çok zorlandık.Ancak tüm bu zorluklara rağmen, yönetim kurulu olarak büyük bir özveri ile çalışarak kimseyi işten çıkarmadık. Herkese sahip çıktık. Kulübümüze de sahip çıktık. Pandemi sürecinde imkanlarımız inanılmaz dar olmasına karşın, tüm giderlerimizi karşıladığımız gibi; kortlarımızın bakımlarını da yaptık”.

KULÜBE KATMA DEĞER KATTIK


Atakan” Pandemi süreci rutine binip, sokağa çıkma yasakları sona erdikten sonra yavaş yavaş eski düzenimize geri döndük. İlk etapta, üyelerimize verdiğimiz taahhütlerimizi yerine getirmeye gayret ettik. Biri lokantanın mutfağını yenilemek, içine soğuk oda yapmaktı. İkincisi ise çok eskiyen beton kortu yenilemekti.Son olarakta lokantamız denizin yanında olmasına karşın, manzaramız kapalıydı. Bunu da yeniledik. Artık lokantada oturanlar denizi görebiliyorlar. Ayrıca açılır kapanır tavanımızı yaptık. Tüm bunların kulübümüze katma değer kattığını düşünüyorum" dedi.


SERVE24


Kulüp üyelerine özel, yeni bir telefon uygulamasını hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Atakan, şunları söyledi: "Üyelerimizin telefonlarına yükledikleri Serve24 uygulaması ile, büyük bir kolaylık getirdik.Üyelerimiz bu uygulamayı telefonlarına indiriyorlar ve kortlarını ayırabiliyorlar. Oynamak istedikleri kişiyle de uygulama üzerinden anlaşarak, belirledikleri gün ve saatte gelip tenislerini oynuyorlar. Kulüp üyelerimiz bu sistemden çok memnun."Tüm çalışmalarımız kulübümüz ve kulübümüzün değerli üyeleri için”…

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: MersinTenisSonDakikaYerel

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV