banner68

banner101

banner108
28 Nisan 2024 Pazar

MERSİN BÜYÜKŞEHİR ERDEMLİLİ ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSUNU TEKRAR YAŞATTI...

Bakanlıktan “Şampiyonluk“ Genelgesi

İçişleri Bakanlığı, bugün oynanacak Spor Toto Süper Lig'de son hafta musabakalarına ilişkin olarak valiliklere "şampiyonluk kutlama genelgesi" gönderdi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 17:01
Bakanlıktan “Şampiyonluk“ Genelgesi
İçişleri Bakanlığı, bugün oynanacak Spor Toto Süper Lig'de son hafta musabakalarına ilişkin olarak valiliklere "şampiyonluk kutlama genelgesi" gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak.

Süper Lig'de şampiyonun belli olacağı maçlar öncesinde İçişleri Bakanlığı, valiliklere uyarılarda bulundu. Salgın hastalık nedeniyle tam kapanmanın olduğu günlerde, corona virüsü tedbirleri kapsamında şampiyonluk kutlaması için kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmemesi istendi. Ayrıca, valiliklerden karşılaşmaların oynanacağı statlara Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği sayı kadar izleyici ve görevli alınması istendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) Emniyet Genel Müdürü ve bakanlık yardımcılarıyla bir araya geldiği toplantıda şampiyonluk kutlamaları ile alakalı görüşlerini açıklayarak, “Şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması konusunda tedbir alınması gerekir diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV