banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

ARBEL ARBEL YİNE ARBEL

16 Nisan 2022, 15:53

 Kentimizde yıllardır yatırımları ve iş istihdamlarıyla isimlerinden gururla söz
Ettiren Hasan, Hüseyin ve Mahmut Aslan kardeşler bu kentin gurur kaynakları olmaya devam ediyorlar.
                        Kentimizde yaptıkları yatırımlarla, eğitime ve sağlığa yaptıkları katkılarla isimleri her köşede, tüm vatandaşlarla takdir edilmektedir. İşsizliğin tavan yaptığı ülkemizde yüzlerce kişiye iş alanı sağlamaları, devletimize vergi alanında büyük kazançlar sağlamaları azımsanacak hizmetler değildir.Mersin’de kazanıp Mersin’e harcayan Vergi daireleri Mersin olan bir kuruluştur ARBEL.. 
                           ARBEL A.Ş. ,Mersin’de kurulu, günlük 5000 MT işleme kapasitesine sahip tesisleri ile Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen bakliyat ihracat firmalarından birisidir. Mersin’de 100 dönüm arazi üzerine kurulu tesislerde 50.000 MT çelik tahıl depolama siloları ve 70.000 MT yatay depolama olanakları mevcuttur.
                          Türkiye, makarnada dünya liderliğine aday. Mersin'in önde gelen bakliyat şirketlerinden ARBEL 'in CEO'su Hüseyin Arslan, Türkiye'nin makarna üretiminde önümüzdeki yıllarda dünya liderliğine aday olduğunu belirterek, kendilerinin de bu alana ağırlık verdiklerini söyledi.
                        İşsizliğin büyük boyutlara ulaştığı kentimizde böyle güzel eserlerin üzerine daha büyük eserler eklemek istediklerini söyleyen yetkililere, binlerce teşekkür etmek en büyük görevimizdir. Keşke Mersin de başka şirketlerde bu kadar güzel eserler kazandırsa, bu kentte işsizlik diye bir şey kalmaz.
                        Kentimizi kazandırdığı gibi, ülkemizi de gururla her yerde zirveye ulaştıran ARBEL yetkililerine TAMSAYFA gazetesi olarak şükranlarımızı sunarız.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV