banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

CHP’Lİ ATEŞ, GELİR DAĞILIMINDA ARTAN ADALETSİZLİĞE İŞARET ETTİ...

ZAM ZAM ZAM …..

19 Kasım 2021, 00:31
ZAM ZAM ZAM …..
Dilek OĞUZ
Evet  Tamsayfa Gazetemizin değerli okuyucuları..okuyucularım ..Bu hafta herkesin dilinde ülkedeki ekonomi  gündem hiç birşeyi aynı fiyata alamıyoruz 1 hafta geçmiyor üstüne zam biri durdursamı  ki acaba!Bu günlük zam furyasını ?
Maddi durumu iyi olanın maddi gücü 10 katına çıktı, tabi keyifler yerinde  eeee aylık asgari maaşlı olan ne yapsın kapınıza köle mi olsun? Söyleyin bu yaşamın sonu nasıl sonlandırılacak acaba? 
Maşallah sistem şahane  nasıl feraha çıkılacak ülkemizin durumu  ortada..Umudumuz kalmasada beklentimiz yüksek, Ülkemiz insanları bir kurtarıcı bekliyor.Nasıl bu zam kaosundan kurtulacağız.Bir şeyler yapmak lazım artık cebe giren para mideyi besleyemez duruma geldi.Yetkililer bu konuda ne düşünüyor acaba? Meraktayız.Böyle giderse önce açlık ardından kıtlıkla karşılaşacağız. Ülkemizde son durum fakir daha fakir zengin daha zengin oldu.Böyle standartlarla yaşam cehennemde yaşamaktan beter.Sankim herşey günlük gülüstanlıkmış gibi  açıklamalar yapılıyor.Artık radyoları TV leri açamaz olduk hep yalan açıklamalarla ekonomimizin zirvede halkımızın zenginlik içerisinde olduğu  gösteriliyor.Soruyorum size acaba ben TÜRKİYE’DE  yaşamıyormuyum?

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV