banner68

banner101

banner108
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Zor da olsa Kanarya: 2-1

Lig rayına oturmaya başlıyor ama tat vermekten uzak. Fenerbahçe evinde dahi keyif veremiyor, tribünlerdeki atmosferi göremeyince büyüklerin ve özellikle Kadıköy’ün de bir alametifarikası kalmıyor. Bir de tribünler karışınca!..

09 Kasım 2014 Pazar 17:06
Zor da olsa Kanarya: 2-1
 Lig rayına oturmaya başlıyor ama tat vermekten uzak. Fenerbahçe evinde dahi keyif veremiyor, tribünlerdeki atmosferi göremeyince büyüklerin ve özellikle Kadıköy’ün de bir alametifarikası kalmıyor. Bir de tribünler karışınca!..

Maça her ne kadar ev sahibi tempolu başlasa da golü bulan konuk Rizespor oldu. 6’da sağdan hızlı bir şekilde gelen Rize’de Eren’in içeri çevirdiği topa ters bür vuruş yapan Kadlec, topu kendi ağlarına yolladı ve Şifo Mehmet’in öğrencileri 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra tempoyu bir kademe daha artıran Fenerbahçe, Serkan Kırıntılı’ya takılmaktaydı. 26’da ceza alanına düşen topu röveşata ile çıkarmaya çalışan Eren, arkasındaki Mehmet Topal’a vurunca İlker Meral penaltı noktasını gösterdi. Pozisyon daha çok, tehlikeli hareketten doğan endirekt serbest vuruşu anımsatsa da karar verilmişti bir kere. Topun başına gelen Kuyt, istemeden adaleti sağladı bir nevi. Serkan Kırıntılı topu çelerken eski takımına karşı devleşiyordu.

Bu kesitten sonra tribünler ilginç bir şekilde ikiye ayrıldı. Bir kesim yönetimi istifaya davet ediyor, diğer kesim ise Aziz Yıldırım lehine sesini yükseltiyordu. Sosyal medyada bazı taraftarlar ve haber siteleri yönetimin 400 kadar taraftarın kombine biletlerini iptal ettiğini yazdı. İddia edilen üzere eleştirel tezahüratlar yüzünden böyle bir karar alındıysa yazık. Diktatörcülük oynamanın anlamı yok!

Neyse, oyunda Fenerbahçe ağırlığı artarken sonuca maçın adamı Kadlec gitti. 41’de kornerden gelen topta Çek oyuncu ağları bu kez kendi takımı için buldu: 1-1. İkinci yarıda ise 53’te Kıvanç ikinci sarı karttan atıldı. Kontraya dayanmaya çalışan Rizespor, bir de 10 kişi kalınca Volkan’ın koruduğu kaleye sadece 1 şut atabildi. 57’de Emenike’ye yapılan müdahaleyi göremeyen İlker Meral yalnızca golü geciktirmiş oldu belki de... Maçtaki 24. şutunda ve 80. dakikada Webo’yla golü buldu Fenerbahçe: 2-1. Serkan Kırıntılı’nın epik performansıyla fark olabilecek maçı 2-1 kazanabildi Fenerbahçe ve liderlik koltuğunu korumuş oldu./METİN AKTAŞOĞLU

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV