banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Arslan; Devlet Çiftçinin Karagün Dostudur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan hububat ve bakliyat alım fiyatları sevinçle karşılandı.

26 Mayıs 2021 Çarşamba 09:01
Arslan; Devlet Çiftçinin Karagün Dostudur
 Arbel A.Ş Kurucu Başkanı ve Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan Sayın Erdoğan’ın Bakliyat ve Makarna Sektöründeki dip rakamlarının açıklamasının ardından bu haberi sevinçle karşıladığını ifade etti.

Hasan Arslan; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı tarımsal ürünlerdeki, dip fiyatlandırmalar, Dünyada yaşanan Pandemiden dolayı ülkemizdeki temel gıda içerisinde bakliyat ve makarna da etkilendiğini vurgulayarak, Açıklanan rakamları olumlu karşılandık, bunun üreticiye ve çiftçiye ilaç gibi gelecektir. İfadesinde bulundu.

Çiftçiyi ve üreticiyi, tarlasında, köyünde tutabilmek için fiyatları onları tatmin edecek seviyede tutmanın başarılı sonuçlar elde etme konusunda iyi bir adımdır. Açıklanan fiyatlarda bu doğrultuda orantılı olduğunu inanıyoruz, dedi.

Ülkemizin ekonomisinde önemli bir dinamik olan makarna sektörününde, buğday alım fiyatlarını açıklanması Sezonun ilk alımı ile Önümüzdeki kurban bayramı ve yaz mevsimin vereceği kuraklıklarda göz önünde bulundurulacak olursa, Bunun doğru zamanda ve doğru fiyatla açıklandığını düşünüyoruz" diye konuştu.

 

Devlet Çiftçinin Karagün Dostudur. Diyen Hasan Arslan “Sektördeki bu hareketliliğin bu zor zamanlarda ülkemiz için başarılı bir ivme kazandıracağına inanıyorum” Dedi

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV