banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Yeni Kademeli Normalleşme Kararları Alındı! Son Dakika!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan kararları açıkladı.

01 Haziran 2021 Salı 02:53
Yeni Kademeli Normalleşme Kararları Alındı! Son Dakika!
Milyonlarca yurttaş, uzun bir süredir hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı ilgili yeni bir karar alınıp alınmayacağını merak ediyordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme kararlarına göre ayrıntılar şu şekilde:

Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve Cumartesi günü akşam 22.00 ile Pazar günü 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

Bu sınırlamalar hafta sonu ise Cumartesi 22.00 ile Pazartesi sabahı 05.00 arasında, yani Pazar gününün tamamını da kapsayacak şekilde uygulanacak.

Temmuz ayında bu kısıtlama süreleri ve günleri vaka ve vefat sayılarındaki değişime aşılamada kat edilen mesafe ye göre yeniden belirlenecek.

Kamu kurumlarındaki esnek mesai uygulaması yeni bir düzenlemeye kadar devam edecektir.

Açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ve nikah şeklindeki düğün törenleri, belirlenen şartlara uygun şekilde 1 Haziran'dan itibaren başlayabilecek.

Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.

Restoran, lokanta ve kafeterya gibi yeme içme yerleri, sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Bu mekanlarda pazar günleri ise sadece paket servisi yapılacaktır.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV