banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Yasaklar Açıklandı! Kısmi Kapanmaya Geçiliyor...

İlk iki haftalık kapanmanın yarın itibariyle başladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan yeni corona virüs önlemlerini duyurdu.

13 Nisan 2021 Salı 22:49
Yasaklar Açıklandı! Kısmi Kapanmaya Geçiliyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Ayı'nın ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanmaya gidildiği duyurdu ve hedeflenen oranda iyileşme olmazsa devamında çok daha sıkı uygulamaların geleceği mesajını verdi.

İlk iki haftalık kapanmanın yarın itibariyle başladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan yeni corona virüs önlemlerini duyurdu.

Bu kapsamda, ülke genelinde hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellendi. Hafta sonuysa yurt genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Kabine toplantısı akabinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan vaka sayılarının azalması için gerekli değerlendirmelerin yapıldığını belirtti. Öte yandan şu ifadelere yer verdi: ''Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz. İki haftalık dönemde hedeflediğimiz oranda iyileşmeyi temin edemezsek devamında çok daha sert uygulamaların gelmesi kaçınılmaz hale gelecek.

Böylelikle hafta içi sokağa çıkma saatleri akşam 19.00 sabah 05.00 olarak güncellendi. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir.



65 YAŞ ÜSTÜ VE 18 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 

Yeni tedbirler arasında önceki kısıtlamalara tabii olan yaş grupları da yer aldı. 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlaması yeniden getirildi. Kısmi kapanma uygulamaları, yarın akşam saati itibarıyla başlayacaktır. 
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV