banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

İzmir'de Kanlı Saldırı!

İzmir'de Deniz Poyraz isimli vatandaş HDP binasına yapılan silahlı saldırıda olay yerinde yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Onur Gencer emniyet güçleri tarafından yakalandı.

17 Haziran 2021 Perşembe 23:16
İzmir'de Kanlı Saldırı!
İzmir'de öğle saatlerinde Onur Gencer(27) tarafından HDP il başkanlığı binasına silahlı saldırı yapıldı. Eski bir sağlık çalışanı olan ve görevinden istifa eden Onur Gencer önce tartıştı, sonra etrafa rastgele ateş açtı. Annesinin yerine binaya temizliğe gelen Deniz Poyraz'a isabet eden kurşunlar genç kadının ölümüne sebep oldu. İşhanında saklanan katil zanlısı polisin operasyonu neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Sorguya alınan saldırganın bağlantıları araştırılırken genç kızın cenazesi savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı.



HDP binasındaki saldırıya yönelik tüm siyasi partilerden tepkili açıklamalar geldi. TBMM Meclis Başkanı Mustafa Şentop olayla ilgili basına yaptığı açıklamada "Bu tür siyaset üzerinden Türkiye'de huzursuzluk oluşturabilecek provakasyonlara karşı hepimizin dikkatli olmamız gerektiğini ifade etmek isterim" dedi.



MHP Lideri Devlet Bahçeli ise "Bu vahim olayın içyüzü mutlaka deşifre edilmeli, önü ve arkası aydınlatılmalıdır. HDP'li yöneticilerin, Halk Tv'nin program akışını planlayan ve tahrikleri canlı tutan kişilerin sahip oldukları bilgi, belge ve bulguları derhal adli ve emniyet birimlerine ulaştırmaları şarttır." dedi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV