banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Esnaf Masası, Mersinli esnafın hizmetinde

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer arasında imzalanan ve 3 kategoriden oluşan “Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Danışmanlık ve Eğitim Merkezi “(MESDEM) protokolü sonrası, Büyükşehir bünyesinde oluşturulan ve kategorinin birinci ayağı olan Esnaf Masası hizmete girdi.

18 Eylül 2020 Cuma 15:56
Esnaf Masası, Mersinli esnafın hizmetinde
 Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in seçim vaatleri arasında bulunan Esnaf Masası projesini hayata geçirmelerinin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, söz konusu biriminin açılışının Covid 19 salgını nedeniyle ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini söyledi.
Başkan Dinçer, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte imza altına aldıkları 3 kategorili protokol ile esnaf ve sanatkarlarda danışmanlık ve eğitim merkezi aracılığıyla eğitim ve danışmanlık hizmeti verecek olan MESDEM’in oluşturulacağını, yine projenin ikinci ayağında Büyükşehir Belediyesi Başkanlığında, Mersin ESOB’un ise Başkanvekilliğinde esnaf ve sanatkar merkezi üst kurulunun oluşturulacağını, üçüncü kategoride ise esnaf ve sanatkarların beklentileri, talepleriyle ilgili her türlü problemlerin çözümünü sağlamak adına “Esnaf Masası” biriminin kurulacağını kaydetti.

Bugünkü gelinen aşamada projenin üç ayağından biri olan Esnaf Masası’nın kurularak hizmete girdiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “ Türkiye’de bir ilk olan bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz . İl genelinde Birliğimize bağlı 60 binin üzerinde esnaf sanatkarımız, her türlü sorun ve taleplerini bu masadan kolayca çözüme kavuşturma imkanı elde edecekler. Ben Esnaf Masası biriminin hayata geçirilmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Vahap Seçer başta olmak üzere, Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcılarımıza ve Belediye Meclis üyelerimize, bürokratlarımıza, esnaf sanatkar teşkilatlarımıza ve emeği geçen tüm kişilere çok teşekkür ediyorum. Esnaf Masası tüm esnaf sanatkarlarımıza ve kentimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV