banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Tarsus, Çukurova Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi görüyor

Tarsus Belediyesi, Adana Çukurova 15. Kitap Fuarı’nda Tarsus yayınları ve Tarsuslu yazarlar ile Tarsus’u temsil ediyor.

18 Ocak 2023 Çarşamba 15:44
Tarsus, Çukurova Kitap Fuarı’nda yoğun ilgi görüyor
14-22 Ocak tarihleri arasında her gün farklı bir Tarsuslu yazarın katılım sağladığı fuarda, 711 D numaralı stantta bulunan Tarsus Belediyesi, Tarsus’un tanıtımına da katkı sunuyor.
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı, 14-22 Ocak 2023 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Çukurovalı okurlarla buluşuyor.

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sunan Çukurova Kitap Fuarı, panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca dokuz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalıyor. Tarsus Belediyesi de Tarsus Belediye yayınları, Tarsus içerikli yayınlar, Tarsus yayınevleri ve Tarsuslu yazarlar ile 9 gün boyunca Çukurovalı okurlarla buluşuyor. Adana Çukurova 15. Kitap Fuarında 711 D nolu stantta bulunan Tarsus Belediyesi, Tarsuslu yazarlar ve Tarsus yayınları ile fuarda yoğun ilgi görüyor. Fuar, hergün saat 10:00 ile 20:00 arası

BAŞKAN BOZDOĞAN; “ÇUKUROVA’DA TARİHİN MERKEZİ TARSUS’TUR”

10 bin yıllık tarihiyle Çukurova tarihinin merkezi olan Tarsus’un, araştırmacılar ve yazarların özel ilgisiyle karşılandığını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Çukurova Kitap Fuarı’nda Tarsus’un ve Tarsus’a dair yazılı kaynakların yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Kentin tarih boyunca Çukurova’nın merkezi olduğunu dile getiren Başkan Bozdoğan, konum itibariyle, yapılan yeni yatırımlarla Tarsus’un yeniden Çukurova’nın merkezi haline geleceğini, özellikle il olduktan sonra da daha hızlı gelişeceğini ve Tarsusluların artık hak ettiği değeri göreceğini ifade etti.
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV