banner68

banner101

19 Mart 2024 Salı

Miting havasında açılış

Lake Kapak Nedir?

Mobilya ve ahşap alanında pek çok malzeme bulunmaktadır. Farklı malzemeler bazı kullanım kolaylıkları ve uygulama kolaylıkları nedeniyle seçilmektedir. Bu malzemelerden oluşturulmuş mobilya ve eşyaların kapaklarında lake tercih edilmektedir. Lake kapak nedir? Birçok kullanım alanı bulunan lake kapak,

14 Eylül 2018 Cuma 21:24
 Lake Kapak Nedir?
 

 

Lake Kapak

 

            Mobilya ve ahşap alanında pek çok malzeme bulunmaktadır. Farklı malzemeler bazı kullanım kolaylıkları ve uygulama kolaylıkları nedeniyle seçilmektedir. Bu malzemelerden oluşturulmuş mobilya ve eşyaların kapaklarında lake tercih edilmektedir. Lake kapak nedir? Birçok kullanım alanı bulunan lake kapak, MDF malzemenin astar uygulanmakta müteakiben boyama yapılarak kullanılmaktadır. Lake kapakların yüzeyine sonradan PVC, membran, laminat gibi malzemeler yapıştırma yapılmadığından kabarma, açılma yapmamaktadır. Boyama maddenin üzerine direk yapıldığından boya ile malzeme tam uyumludur. Bu uyum nedeniyle lake kapaklar nemli, buharlı ve sudan etkilenmediklerinden bu etkilerin olduğu mekânlar için ilk tercih edilen malzemedir.

 

 Lake Kapakları Sağladığı Avantajlar

 

            Şirin lake kapak olarak ürettiğimiz lake kapaklar mutfak, banyo gibi alanlarda meydana gelen nem, buhar ve su etkilerinden etkilenmemektedir. Lake kapaklar sağlam yapıları ile bu mekânlarda uzun yıllar kullanılabilir. Mobilyalarda pürüzsüz görünümü nedeniyle sıklıkla tercih edilen bir malzeme olan MDF’leri lake kapaklar bütünleyerek güzel görünüm sağlar. Lake kapaklarının sonradan renk değişimi sağlanabilmektedir. Renk değişimi sayesinde istenen değiştirilen dekorasyona uyum sağlayabilir.

 

            Sağlam, kullanım esnekliği ve uzum ömrü nedeniyle lake kapaklar ekonomiktir. Kapak boyama geniş yelpazede boya seçilebilmektedir. Lake kapaklara uygulanan boya solma yapmamakta canlılığını uzun süre koruyabilmektedir. Uzun yıllar sonra kapağın üzerine yapılacak küçük işlemlerle eski canlılığına kavuşabilir. Lake kapaklar sararma, şişme yapmaz. Temizlemesi için özel işlem yapılmadan ya da kimyasal malzeme kullanmadan su ve bezle kolaylıkla temizlenebilir. Lake kapakların üretim, boyama ve montajdan sonraki süreçte sağlığa zararlı herhangi bir etkisi yoktur. Firmamızın tarafından kapaklarda TSE standartlarına uygun, alanındaki en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Kullanım anında veya herhangi bir süreçte

 olumsuz durum yaşanmamaktadır.

 

 Lake Kapak Fiyatları

 

             Ürettiğimiz lake kapaklar uzun ömürlü malzemelerdir. Lake kapaklar dışındaki malzemelere kıyas edildiğinde başlangıçta yüksek gibi görünebilmektedir. Diğer malzemelerden yapılan kapaklarda zaman içerisinde kenarlarında açılma, kalkma, kaplama malzemesinin kırılması ile hoş olmayan görüntü olması gibi durumlara rastlanmaktadır. Ayrıca lake dışındaki malzemelerden sonradan renk değiştirilememektedir. Kullanımda sağladığı zarafet, sağlamlığı, uzun ömürlü olması, sonradan renginin değiştirilerek kullanılabilmesi gibi nedenlerden dolayı ekonomik bir üründür.

 

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV