banner68

banner101

banner108
24 Nisan 2024 Çarşamba

Miting havasında açılış

İdam mahkumundan inanılmaz direniş

Asılmamak için dakikalarca direndi, kelepçesini kırdı ve cellatlarını tekme yumruk dövdü. İran'da idama mahkum edilen bir mahkum infaz edilmek üzere çıkarıldığı idam sehpasında dakikalarca direndi, çevresinde ne varsa tekmeleyerek devirdi, en sonunda kelepçesini kırmayı başardı ve cellatlarını da epeyce hırpaladı. O anlar infazı seyreden bir kişi tarafından cep telefonuyla gizlice saniye saniye görüntülendi.

22 Haziran 2015 Pazartesi 12:40
İdam mahkumundan inanılmaz direniş
 MÜCADELESİ YÜREKLERİ SIZLATTI
 
İran'ın hangi kentinde çekildiği ve mahkumun hangi suçtan idama mahkum edildiği bilinmemekle birlikte, geceyarısı gerçekleştirildiği anlaşılan infaz epeyce ilginç ve bir o kadar da yürekleri sızlatan bir yaşam mücadelesine sahne oldu.
 
KELEPÇESİNİ KIRDI
 
Elleri arkadan kelepçeli olarak idam sehpasına çıkarılan mahkum iki cellat tarafından sandalyeye çıkarılmak istendi.Ancak iri yarı mahkum tam iki kez sandalyeyi tekmeleyerek devirdi.Elleri bağlı halde cellatlarının elinden kurtulmaya çalışan mahkumun kelepçesi cellatlarıyla boğuşurken kırıldı.
 
CELLADINI HIRPALADI
 
Elleri serbest kalan güçlü adam cellatlarını tekme ve yumruklarla epeyce hırpalarken imdada kenarda bekleyen askerler koştu.Mahkum ancak yedi sekiz kişinin dakikalar süren çabalarından sonra etkisiz hale getirilebildi.
 
Görüntüler bu noktada son bulmakla beraber mahkumun kaçınılmaz sonundan kurtulamadığı bildirildi.
Tam Ajans Haber

Anahtar Kelimeler: IranIdam

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV