banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Çiçek Deyip Geçmeyin

Çiçek özellikleri nedeniyle alındığı kişi ve zamanı ifşa eden bir nesnedir.

05 Şubat 2017 Pazar 21:15
Çiçek Deyip Geçmeyin
  Çiçek özellikleri nedeniyle alındığı kişi ve zamanı ifşa eden bir nesnedir. Canlı olarak koparılıp ve solmadan hediye edilmeye çalışıldığı için biraz da aceleye getirilmek istenilen duyguları temsil etmektedir. Çiçek almak için aslında kişi ve zaman da önemli değildir.

 

            Çiçek bazen insanın kendisini mutlu etmek için de alabileceği bir nesne olabilmektedir. Görsel açıdan insanın içini ferahlatan ve farklı duygular oluşturan çiçekler koyulduğu her vazoyu güzelleştirirler. Sadece vazoyu değil bulunduğu ortama da kendi güzelliğini katar ve o ortamı güzelleştirirler.

 

 Çiçek alırken amacımıza hizmet edecek türde çiçekler satın almamız hem bizi hem de çiçek hediye ettiğimiz kişiyi daha fazla mutlu edecektir. Çünkü çiçekçi olarak çalışan firmalarda satılan çiçekler bazen çok fazla bekletilmiş olabiliyor. Bu nedenle çiçekçi tercihimizi de en az çiçek alacağımız insan kadar çok iyi seçmeliyiz.

 

 www.ciceksatis.com internet adresini tıkladığımız zaman çiçek gönder yazan bir bölüm veya başlık görürüz. Eğer bu sitede aradığımız türde çiçek bulmuşsak çiçek gönder butonuna basarak bu çiçeği belirlediğimiz gün ve tarihte sevdiğimize gönderip sürpriz yapabiliriz.

 

Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV