banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BAŞKANIMIZIN DİKKATİNE MİY KURTARICISINI ARIYOR!

Mersin İdmanyurdu’nda Ali Tekin krizi sürüyor. 1 Günde kulüp başkanı olan, genel kurulda açıkladığı uçuk projelerini bir türlü hayata geçiremeyen, hakkında çıkan haberlere ve iddialara yanıt veremeyen Ali Tekin’e camia ve kentten sonra kendi yönetimi de artık sırt çevirirken, Mersin idmanyurdu’nu bulunduğu bu durumdan kimin kurtaracağı da merak konusu oldu

26 Ekim 2016 Çarşamba 15:29
 VALİ VE BÜYÜKŞEHİR BAŞKANIMIZIN DİKKATİNE MİY KURTARICISINI ARIYOR!
 Mersin İdmanyurdu’nda Ali Tekin krizi sürüyor. 1 Günde kulüp başkanı olan, genel kurulda açıkladığı uçuk projelerini bir türlü hayata geçiremeyen, hakkında çıkan haberlere ve iddialara yanıt veremeyen Ali Tekin’e camia ve kentten sonra kendi yönetimi de artık sırt çevirirken, Mersin idmanyurdu’nu bulunduğu bu durumdan kimin kurtaracağı da merak konusu oldu.Acil “B” planı isteyen camia sesiz kalınması durumunda süratle 2.lige düşüleceği endişesi yaşıyor.Yönetim krizinin ardından bu kezde futbolcular şehri terketmeye hazırlanıyor.

 

SON BOMBASI DA PATLADI

1 Günde kulüp başkanı oldu. Genel kurulda açıkladığı ve hayata geçmesinin imkansız olduğu uçuk projeleri kendisi ile ilgili oluşan algıda baş rol oynarken, Tekin’in hakkında çıkan haberlere ve iddialara yanıt vermemesi kafalarda soru işaretleri bıraktı. Özellikle Mersin İdmanyurdu eski Futbol Şube Sorumlusu Aydın Oğuz’un zehir zemberek iddiaları karşısında sessiz kalan Tekin’e Tekin’e camia ve kentten sonra kendi yönetimi de artık sırt çevirdi. 3 PUan Silme cezasının ortadan kalktığını söylemesinden 24 saat geçmeden TFF Tekin’i yalanladı. Ardından istifa den edene sıralanınca yönetimden eksilmeler oldu ve yönetim gücünüde  kaybeden Ali Tekin oldu.Bu da Tekin’in son bombası oldu.

 

MERSİN’İ KİM KURTARACAK?

Ali Tekin başkanlığa geldiği günden bu yana ciddi bir tramva yaşayan Mersin İdmanyurdu’nda adeta kurtarıcı aranıyor. Tekin’in başkanlıktan düşürülmesine kesin gözle bakılırken, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da bu konuda sessiz kalmaması bekleniyor. Şimdi ise camiada bu kurtarıcının kim olacağı tartışılıyor. Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanlığı konusunda öne çıkan 1 isim üzerinde yoğunlaşılırken, bu ismin önümüzdeki günlerde ortaya çıkıp yeni yönetimi ile güç gösterisi yapması bekleniyor. 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV