banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

VALİ ÇAKACAK MERSİN İDMAN YURDU FUTBOLCULARI İLE TANIŞTI

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, moral yemeğinde Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibiyle tanıştı.

16 Ekim 2014 Perşembe 13:32
VALİ ÇAKACAK MERSİN İDMAN YURDU FUTBOLCULARI İLE TANIŞTI
             Mersin valisi Özdemir Çakacak, moral yemeğinde Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibiyle tanıştı.

 

            İskele Marin Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Valimizin yanı sıra Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Onursal Başkan Hamit İzol, Başkan Vekili Senan İdin, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yardımcıları ve futbolcular katılırken İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar da hazır bulundu.

 

            Mersin İdmanyurdu’nun ilimizi Spor Toto Süper Lig’de başarıyla temsil ettiğini dile getiren Valimiz, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’dan kulüple ilgili bilgi aldı. Bursaspor maçında ilk kez temsilcimizin maçını izleyen Valimiz, zorlu Trabzonspor maçı öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularına başarı diledi.

 

            Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunun altını çizen Valimiz, “Mersin her inançtan her kültürden insanın kardeşçe bir arada yaşadığı bir hoşgörü kentidir. Allah Mersin’e birçok güzelliği ve zenginliği nasip etmiş. Mersin İdmanyurdu da bu zenginliklerden biri. Yakalanan başarılı çıkışın devam ettirilmesi en büyük dileğimiz” açıklamasını yaptı.

           

“Şehrin yöneticileri olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diyerek konuşmasını sürdüren Valimiz, “Mersin İdmanyurdu’nun seveni ve taraftarı çok fazla. Bizler de buna dahil olduk. Dileğimiz kulübümüzün kalıcı başarılara imza atması ve Spor Toto Süper Lig’de üst sıralarda yer alarak ilimizi Avrupa Kupaları’nda temsil etmesidir” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 

            Vali çakacak Mersin İdmanyurdu’na desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduklarını dile getiren Başkan Kahramanlı ise yaptığı konuşmanın ardından Valimize kulüp rozeti taktı. Gece, Valimizin Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü’nün 90’ıncı kuruluş yıl dönümü için hazırlanan belgesel çekiminde yaptığı söyleşi ile noktalandı. 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV