banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

UFUK ONUK YENİ BAŞKAN

Eski Başkan Melih Aydoğdu'nun 16 Eylül 2018 de BJK Yönetim Kurula girmesinin ardından Mersin Beşiktaşlılar Derneği, Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu belirledi. Genel Kurulda Ufuk Onuk, oy birliği ile yeni başkan oldu.

15 Ocak 2019 Salı 17:22
UFUK ONUK YENİ BAŞKAN
 Eski Başkan Melih Aydoğdunun 16 Eylül 2018 de BJK Yönetim Kurula girmesinin ardından Mersin Beşiktaşlılar Derneği, Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu belirledi. Genel Kurulda Ufuk Onuk, oy birliği ile yeni başkan oldu. 

Yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ufuk Onuk, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Derneğin, kentte 1992 yılından bu yana çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Onuk, Mersinde Beşiktaşa verilen desteği daha çok artırmayı amaçladıklarını söyledi. Dernek olarak birlik beraberliklerini sürdürmenin yanı sıra Beşiktaşa gönül veren Mersinlileri bir çatı altında topladıklarını aktaran Onuk, Önümüzdeki süreçte daha aktif çalışarak Mersinin sesini daha güçlü duyurmak istiyoruz.dedi. 

Beşiktaş Jimnlastik Kulübü Yönetiminde yer alan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Eski Başkanı Melih Aydoğduya da başarılar dileyen Onuk, BJK ye maddi ve manevi desteğe önümüzdeki süreçte de devam edeceklerini vurguladı.Yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Alper Uysal, Erol Dibo, Dilek Kurtuluş, Göksel Çat, Serkan Uzunadam, Ali Çıkaran, Murat Mercan, Sercan Çelikcan, Burçin Köksal, Baran Korkmazoğlu.  

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: Mersin.bjk.ufuk Onuk

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV