banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Sertifikalı Tenisçiler

Yenişehir’in kadınlara yönelik başlattığı tenis kursunda eğitim alan 148 kadın sertifikasını aldı.

11 Mart 2020 Çarşamba 17:32
Sertifikalı Tenisçiler
 Yenişehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik ‘Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?’ sloganıyla başlattığı tenis kursuna katılan ve kursu başarılı bir şekilde tamamlayarak tenis oynamayı öğrenen Yenişehirli kadınlar sertifikalarını aldı.

 

İKİ BUÇUK AY EĞİTİM ALDILAR

Yenişehir Belediyesi Ata Tenis ve Spor Tesislerinde ilk grup kursiyerler iki buçuk aylık eğitimlerini tamamladı. Tenis öğrenen kadınlar sertifikalarını Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Berna Dinç’ten aldı. 148 Yenişehirli kadın Yenişehir Belediyesi’nin başlattığı kursla ücretsiz bir şekilde tenis öğrendi.

 

148 KADIN EĞİTİM ALDI

Spora ve sporcuya destek veren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tarafından ‘Yeni Yenişehir’i oluşturmak için belirlenen 6 ilken biri olan ‘Hareket’ ilkesi kapsamında çeşitli spor branşlarında kurslar açıldı. Yenişehir Belediyesi’nin spor kurslarına farklı yaş kategorilerinden yüzlerce vatandaş başvurarak eğitim alıyor.  Kadınlara yönelik olarak başlatılan tenis kursuna Yenişehirli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. 148 kadın ücretsiz bir şekilde eğitim alarak, yeni bir sporla tanıştı. Kursa katılan kadınlar hem eğlendi hem de spor yaptı. Tenis kursunda ikinci grup kadınlar da eğitimlerine başladı. Eğitimler Hafta için sabah 09.30-12.30 arasında tenis branşında uzman hocalar tarafından veriliyor. Yenişehir Belediyesi eğitim alan kadınlara tesis, raket ve top imkânı sağlanıyor. Vatandaşlar, 0552 305 09 34 nolu numarayı arayarak kayıtlar ve kurs hakkında bilgi alabiliyor.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV