banner68

banner101

banner108
26 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

ŞAMPİYON EVRENSEL KÜLTÜR OKULLARI

Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliğinde Evrensel Kültür Okulları Şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi tarafından düzenlenen ve Okul Sporları, 2019-2020 sezonu faaliyet takviminde yer alan, Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliği, dün oynanan final müsabakasıyla tamamlandı.

08 Ocak 2020 Çarşamba 16:28
ŞAMPİYON EVRENSEL KÜLTÜR OKULLARI
 Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliğinde Evrensel Kültür Okulları Şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi tarafından düzenlenen ve Okul Sporları, 2019-2020 sezonu faaliyet takviminde yer alan, Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliği, dün oynanan final müsabakasıyla tamamlandı.

FİNAL MÜSABAKASINI, EVRENSEL KÜLTÜR OKULLARI KAZANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan Final müsabakasında, Evrensel Kültür Okulları, Tarsus Amerikan Kolejini 96-82 yenerek, Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Şampiyonu olma başarısı gösterirken, Tarsus Amerikan Koleji İkinci oldu. Özel İçel Koleji üçüncü ve İçel Anadolu Lisesi dördüncü olma başarısı gösterdi.

Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Evrensel Kültür okulları ve ikinci olan Tarsus Amerikan Koleji İlimizi Okul Sporları Genç Erkekler Basketbol Türkiye Grup elemelerinde temsil edecekler.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara, Kupa ve Madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve Okul Sporları Şube Müdürü Berna Kulaç tarafından verildi.

Alınan sonuçlara göre Okul Sporları Genç Erkekler (A) Basketbol İl Birinciliğinde sıralama şöyle oluştu;

1. Evrensel Kültür Okulları

2. Tarsus Amerikan Koleji

3. Özel İçel Koleji

4. İçel Anadolu Lisesi

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV