banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Özat“zoru başarmaya geldim“

Mersin İdmanyurdunun yeni teknik direktörü Ümit Özat Kırmızı Lacivertli kulübe imza atar atmaz soluğu emektar Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda aldı. Başkan vekili Hikmet Kaya ile birlikte inceleme yapan Ümit Özat ”ben buraya zoru başarmaya geldim. Hep birlikte el ele verirsek Mersin İdmanyurdumuzu kümede bırakırız ”dedi.

18 Ocak 2016 Pazartesi 16:25
Özat“zoru başarmaya geldim“

Mersin İdmanyurdunun yeni teknik direktörü Ümit Özat ayağının çamuru ile otele yerleşir yerleşmez soluğu emektar Tevfik Sırrı Gür stadyumunda aldı. Stat zemininde incelemeler yapan Özat ”burası antrenman içinde lig maçları oynamak içinde süper bir zemine sahip. Burada idman yaparsak bence daha iyi olur” dedi. Kırmızı Lacivertli ekibin Başkan Vekili Hikmet Kaya ile birlikte zemin incelemesi yapan Özat ilk açıklamasını TAMSAYFA GAZETESİ spor servisine yaptı.

ZORU BAŞARACAĞIZ

Mersin idmanyurdunun çok iyi bir kadroya sahip olduğunu fakat bir türlü başarı grafiğini yakalayamadığını belirten Kırmızı Lacivertli ekibin teknik direktörü Ümit Özat “ben çok zor şartlarda bana sunulan teklifi kabul ettim. Kadroya baktığımızda tecrübeli ve güçlü bir kadroya sahibiz bu kadroyu iyi kullanırsak sorunların üstesinden gelirsek mutlu sona ulaşırız. Bizim için mutlu son kümede kalmaktır. Bir kaç maç üst üste kazanırsak puan sıralamasındaki yükselişimiz ile umudumuz artar ”dedi.

KAYA”ÖZAT HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Mersin İdmanyurdunun başkan vekili Hikmet Kaya ise Ümit Özat hoca tercihinin yerinde bir karar olduğuna dikkat çekerek ”inanıyorum ki ben ve yönetici arkadaşlarımız iyi bir isim üzerinde karar verdik. Ümit Özat hocamın futbol ve teknik direktörlük kariyeri başarılar ile dolu. Futbolcularımız ile el ele vererek başarıyı yakalayıp takımımızı kümede bırakmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Bizler inandık taraftarlarımızda inanırsa başarı gelir”diye konuştu.
Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: ümit özat.miy.hikmet Kaya

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV