banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nde Ufuk Onuk yeniden başkan

Mersin Beşiktaşlılar Derneği Olağan Genel Kurulu’nda üyeler, oy birliğiyle Ufuk Onuk’u yeniden başkan seçti.

06 Ocak 2020 Pazartesi 14:14
Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nde Ufuk Onuk yeniden başkan
 Mersin Beşiktaşlılar Derneği, 20 Aralık 2019 Çarşamba Günü Genel Kurul gerçekleştirdi. Üyelerin oylarının çoğunluğunu alan Ufuk Onuk, yeniden başkan seçildi. Açılış ve yoklamanın gerçekleştiği genel kurulda; Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu ibrası, tahmini bütçenin görüşülmesi ve oylanması, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu’nun seçimleri de yapıldı. Kurul, dilek ve temennilerle son buldu.

Buna göre Mersin Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu; Ufuk Onuk, Emin Telci, Alper Uysal, Erol Dibo, Göksel Çat, Murat Mercan, Dilek Kurtuluş, Ali Çıkaran, Sercan Çelikcan, Burçin Köksal, Mustafa Çelenk.

 

Aydoğdu: “Bu takım bizim, her zaman birlikte hareket edeceğiz”

Kurul’da konuşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin Beşiktaşlılar Derneği Eski Başkanı Melih Aydoğdu, yeni yönetimin, hem eski hem de yeni isimlerin yer aldığı karma bir listeden oluştuğunu söyledi. Her zaman birlikte hareket edeceklerini belirten Aydoğdu; “Bir lokalimiz olmasını da canı gönülden istiyorum” dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kurulu’nun Genel Kurulu’na da değinen Aydoğdu, seçimlere destek veren herkese teşekkür etti. Yönetimde yer alan ilk Mersinli olduğunu da anımsatan Aydoğdu, bunun bir başlangıç olduğunu ve devamının gelmesini dilediğini söyledi. Mersinlilerin desteğini çok fazla hissettiğini de dile getiren Aydoğdu, bunun için dernek üyelerine teşekkür etti.

 “Sağ olun Genel Kurul’da bizi, orada onurlandırdınız, gururlandırdınız” diyen Aydoğdu şöyle konuştu;

“Seçimlerde bizim için en önemli olan birlik beraberlikti. Mersin’in beraberliğini ve tek yumruk olduğu herkes gördü. Hayırlısı böyleymiş. Hiç üzülmüyoruz. Yeni yönetimle birlikte hareket etmeye hazırız. Üstümüze ne düşüyorsa yaparız. Beşiktaş maddi açıdan zor bir dönem geçiyor. Bu noktada da herkesin muhalefet yapmayıp, destek olması gerekiyor. Çünkü takımın bütçesi 80 milyon Euro’dan 45 milyon Euro’ya düşürdük. Biz Mersin BJK olarak hiçbir zaman muhalefet yapmadık, yapmayacağız da. Bu takım bizim.”

Onuk: “Daha güzel şeyler için, özverimizi arttırıp güç birliği yapmamız gerekiyor”

Desteklerinden dolayı tüm üyelere teşekkür ederek sözlerine başlayan Mersin Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Onuk ise, istek ve temennilere değindi. Bir yerlerinin olmasının herkes kadar kendisinin çok istediğini kaydeden Onuk,

“Ancak bunun için bir bütçemizin olması gerekiyor. Aidatlarımızı toplamakta zorlanıyoruz. Daha güzel şeyler için, özverimizi arttırıp güç birliği yapmamız gerekiyor. Sizlerden bu konuda hassas olmanızı dileyerek, hepimize saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum” diye konuştu.

Haldun OKDEMİR

Anahtar Kelimeler: BeşiktaşMersin Beşiktaş

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV