banner68

banner101

21 Mayıs 2024 Salı

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Hazırlıklar sürüyor

Cumartesi günü Eskişehir deplasmanında Eskişehir ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Mersin İdmanyurdu’nda Eskişehirspor maçının hazırlıkları sürüyor.

24 Kasım 2015 Salı 16:52
Hazırlıklar sürüyor

Dün Tevfik Sırrı Gür stadyumunda gece antrenmanı yapan Kırmızı Lacivertli futbolcuların hırslı ve çok düşünceli oldukları göze çarptı. Sezon başından bu yana maddi krizi bahane ederek bir türlü galibiyet yüzü görmeyen başarıya hasret kalan futbolcuların bu tutumu kınanırken futbolcuların ağzını bıçak açmıyor. Tevfik Sırrı Gür stadyumunda düz koşu ve topla çalışan Kırmızı Lacivertli ekipte sakat ve cezalı oyuncular antrenmanda yer aldı. Kırmızı kart cezalısı Nurullah Eskişehir maçında takımdaki yerine alamayacak. Antrenmanda hırsı ile göze çarpan Serol’un yine 18’e alınıp alınmayacağı ise son antrenmanda belli olacak.

KORKMAZ”KENETLENECEĞİZ”

Maddi sıkıntıyı bahane ederek antrenmanlara çıkmayan Mersin kentinin yüzünü aldıkları başarısız sonuçlarla kara çıkaran futbolcuların cumartesi günü oynanacak olan Eskişehirspor maçında sergileyecekleri tutum ise merak konusu olmaya devam ediyor. “Kümede kalmak istiyorsak kenetlenmeliyiz” diyen Mersin İdmanyurdunun deneyimli teknik direktörü Bülent Korkmaz Eskişehir maçının önemine değindi. Korkmaz ”Cumartesi günü çok önemli derbi niteliği taşıyan bir karşılaşma oynayacağız. Bu maç Eskişehirspor içinde bizim içinde büyük önem taşımaktadır. Kim kazanırsa puan sıralamasında bir üst sırayı kapacaktır. Mutlak Kazanmamız gerek bir 90 dakikadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz ”dedi.

KAHRAMANLI PARA AVINDA

Bu arada moral bozukluğu nedeni ile Fenerbahçe maçına gelmeyen ve karşılaşmayı TV den izleyen Mersin İdmanyurdu başkanı Ali Kahramanlı ise kulübün içinde bulunduğu maddi krizi çözmek için para avına çıktı. Mersin idmanyurdu Mersinin takımıdır. Benim babamın bana kalan mirası değil. Ben nasıl maddi ve manevi sahip çıkıyorsam Mersin’de yaşayan atanmış ve seçilmişlerinde sahip çıkması lazım. Büyükşehir Belediye başkanımız şu zor günlerimizde bize sahip çıktı. Mersin’in gururu vitrini Mersin İdmanyurdudur”dedi.

ACİLEN 4 MİLYON LİRAYA İHTİYAÇ VAR

Mersin İdmanyurdunun puan sıralamasında üst sıralara yükselmesi ve futbolcuların oynaması için acilen 4 milyon liraya ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Ali Kahramanlı ”herkesi ,herkesi mi duyarlı olmaya davet ediyorum. Bize sonra değil şu anda para lazım acil ödememiz gereken rakamlar var bunlar ödenirse birkaç hafta içinde düzlüğe çıkarız. Bu haftaki Eskişehir maçı kilit maçımız. Bu maçı kazanıp artık puan sıralamasında çıkışa geçmemiz lazım. Bunu başaracak güçteyiz ”diye konuştu.Kahramanlı bazı yöneticilerin yönetimde olmalarına rağmen sözlerini yerine getirmediğini ve ödeme yapmadıklarını da ifade etti.

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV