banner68

banner101

20 Mayıs 2024 Pazartesi

CARETTLAR, PLAY-OFF’TA SERİYE 1-0 ÖNDE BAŞLADI: 66-60...

Başarı diledi

Türkiye Ziraat Kupasında 1923 Aydınsporu konuk eden Mersin İdmanyurdunda dostluk rüzgârları esti. Maç sonrası şeref tribününde bir araya gelen Mersin İdmanyurdu onursal Başkanı Hamit İzol ,Futbol şube sorumlusu Hikmet Kaya 1923 Aydınspor başkanı Mehmet Fatih Atay’a başarılar dilediler

21 Ocak 2016 Perşembe 15:51
Başarı diledi
 


Türkiye Ziraat Kupasında 1923 Aydınspor’u konuk eden Mersin İdmanyurdu’nda, dostluk rüzgârları esti.Maç sonrası şeref tribününde bir araya gelen Mersin İdmanyurdu onursal Başkanı Hamit İzol, Futbol şube sorumlusu Hikmet Kaya, 1923 Aydınspor başkanı Mehmet Fatih Atay’a başarılar dilediler. Mersin İdmanyurdu’nun maçlarını her zaman izlediğini ve taşra takımları içerisinde taktir ettiğini belirten Aydınspor başkanı Atay, ”Bize Mersin’de çok iyi misafirperverlik yaptılar. Onursal başkan Hamit İzol ve futbol şube sorumlusu Hikmet Kaya beye çok teşekkür ederim. Ligde kalmaları inanın en çok beni sevindirecektir ”dedi.

İzol ise,”Aydınspor’un güzel bir kadrosu var. 4 gol yemelerine rağmen oyundan kopmadılar. Yerleri 2. Lig değil. Aydıanspor’u inşallah PTT ligi, sonrada Süper ligde görürüz. Kendilerine başarılar dilerim ”dedi.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV