banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Mersin'den Farklı İllere Atanan Hakim ve Savcılara Veda

Mersin Adliyesi’nde görev yaparken, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesi ile Bölge Adliye Mahkemeleri ile başka il veya ilçelere atanan hakim ve Cumhuriyet savcıları için veda yemeği düzenlendi.

22 Haziran 2016 Çarşamba 18:18
Mersin'den Farklı İllere Atanan Hakim ve Savcılara Veda
 Mersin Cumhuriyet BaşsavcılığıMersin Adliyesi'nde görev yaparken, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesi ile Bölge Adliye Mahkemeleri ile başka il veya ilçelere atanan hakim ve Cumhuriyet savcıları için veda yemeği düzenlendi.

Suphi Öner Öğretmen Evi'nde düzenlenen veda yemeğine, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hakan KuzuMersin Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen ile çok sayıda savcı ve hakim katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başsavcı Yıldırım, " Mersin Adliyesi'ne hizmet veren hakim ve Cumhuriyet savcılarımızın, adliyemize çok büyük katkıları oldu. Emekleriyle adliyemize katkı sağlayan ve fedakarlıkta bulunan çalışma arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından, tayini çıkan hakim ve savcılara plaket verildi. 



Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV