banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

MUSTAFA KEMAL UNUTULMAZ

09 Ağustos 2022, 13:45

 Ülkemizin yedi düvel tarafından sarıldığı ve pay edildiği, askerlerimizin dağıtıldığı, silahlarına el konulduğu o kaos zamanlarında "GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER" diyen o dünya liderini ne de çabuk unuttunuz? Ne kadar cesursunuz O’nun heykellerine kazma kürek vururken, sağda solda O'nun hakkında dedikodular dizerken, heryerde kötülerken ne kadar rahatsınız. "Kurtarın bizi" diye ağlarken, yardımınıza sadece o cevap vermişti. O güzel insanları, Çanakkale de şehit düşen 265.400 şehidi ne çabuk unuttunuz? Burnunuz mu dikleşti, keyfiniz mi yerinde, size kim ne söylüyor, kim kötülüyor o dünya liderini.
O olmasaydı, siz o güzel camilerin içinde alnınızı secdeye koyabilir miydiniz? Rahatça, ülkemizde bayrağımızın altında rahatça yaşayabilir miydiniz? İstiklal marşımızı bağıra bağıra söyleyebilir miydiniz? Bu güzel vatanı kanla geri alan şehitlerimizi, başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere saygı ve sevgiyle ve de rahmetle anıyorum.
Sarı saçlı, mavi gözlü o dev adam unutulur mu? Dünya liderleri bile saygıyla anarken, hain ve kapkara düşünceli adamların O’nu kötülemesi akıl noksanlığıdır. Şu anda yine onun devrimleri ile hala hayattayız. Ne mutlu Türk’üm diyene, ne mutlu Mustafa Kemal’i sevenlere ve laf söyletmeyenlere.
Saygılarımla.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV