banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ GELDİ ÇATTI

20 Ekim 2022, 11:28
MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ GELDİ ÇATTI
Haldun Okdemir
 18.Aralık.1886 yılında kurulan M.T.S.O. kentimizin yüz akıdır.Kentimizde sanayinin ve ticaretin gelişmesi için her gelen başkan birçok emekler sarf etmiştir.Bu kent için bir tuğla ekleyenin kölesi oluruz her zaman.Ölen başkanlarımıza rahmet,emeği geçenlere sağlıklı ömür diliyoruz.
Ticaret ve sanayi odası her meslek gurubunun içinde olduğu,dertlerini rahatça iletebildiği,dünyanın her bölgesi ile,ithalat ve ihracat  görüşmeleri yapabildiği bir odadır.Bu vesile ile ticaret odasının yönetim kurulu üyeleri dünyanın her yerini inceleyerek ve gerekli gördükleri ülkeleri gezerek,sanayici iş adamlarına ihracat veya ithalat imkanı sunmaya çalışmaktadır.Gönül isterki organize sanayi bölgeleri onlarca olsun,kentimiz iş sahalarına ve imalat fabrikalarına kavuşsun,iş istihdamı artsın,vatandaşımız kimselere muhtaç olmasın.
Şu anda Mersin ticaret ve sanayi odası başkanlığını yürüten başarılı işadamı Ayhan Kızıltan yeniden başkanlık için değerlendirilebilecek en birinci adaydır.Yaptığı hizmetler,yapacaklarının teminatıdır.Tüm sülalesi kentimizce en iyi tanınan ve hizmetler yürüten sanayici bir ailedir.Tüm Mersin halkının da bildiği gibi SUMAS  su pompaları fabrikası,bu kentin en güzide ve en eski fabrikalarından birisidir ve KIZILTAN ailesine aittir.
Mersin sanayi sitesinin kuruluşunda gene büyük hizmetleri vardır.O tarihlerde gene Remzi Kızıltan oto tamirciler derneğinin yönetim kurulu başkanıdır.1975 yıllarında başlanılan sanayi sitesi 1980 yılında tamamen faaliyete geçmiş ve 423 dükkan hak sahiplerine teslim edilmiştir.O tarihlerde gene emeği geçen sanayi sitesi yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunarız.
Velhasıl Ayhan Kızıltan ismi daima kentimizin yetiştirdiği asil bir isim olarak hatırlardan çıkmaması ve yeniden başkan olarak seçilmesi temennimizdir.
Başarıların daim olsun Ayhan Kızıltan başkanım.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV