banner68

banner101

banner108
23 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

ZİRVEDEKİLER 4 YAŞINDA

Mersin’de, iş dünyasının başarılı firma ve isimlerinin ödüllendirildiği Zirvedekiler Başarı Ödülleri, bu yıl 4. kez ünlü isimleri Mersin’de buluşturacak.

16 Nisan 2015 Perşembe 13:54
ZİRVEDEKİLER 4 YAŞINDA

Mersin’de, iş dünyasının başarılı firma ve isimlerinin ödüllendirildiği Zirvedekiler Başarı Ödülleri, bu yıl 4. kez ünlü isimleri Mersin’de buluşturacak.

Mersin’de bölgesel yayın yapan cukurovaexpres.com internet sitesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 4.’sü yapılacak olan Zirvedekiler 2015 Başarı Ödülleri, 16 Mayıs Cumartesi günü Sultaşa Otel’de, Mersin iş dünyası, siyasetçiler ve İstanbul’dan gelecek olan ünlü sanatçıların katılımları ile gerçekleştirilecek. Tertip Komitesi Başkanlığı’nı, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli’nin yaptığı Zirvedekiler 2015 organizasyonu ile ilgili bilgi veren cukurovaexpres.com İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, iş dünyasını motive etmek, başarıyı karşılıksız bırakmamak amacıyla ilkini 2011 yılında gerçekleştirdikleri Zirvedekiler Başarı Ödülleri’nin 4.’sünü düzenleyeceklerini belirtti. Karataş, “Her yıl geleneksel olarak yaptığımız ödül törenimizle iş dünyasının motivasyonunu üst seviyede tutmak, bölgede istihdam sayılarını arttıranları ödüllendirmek, başarıyı karşılıksız bırakmamak adına böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz ödül törenimize gösterilen yoğun ilgi, iş dünyasının bu tarz bir organizasyona ihtiyaç duyduğunun bir göstergesi olarak karşımıza çıkmıştır. Tertip Komitemiz ile ince eleyip sık dokuyarak belli sektörlerde öne çıkan insanları belirliyor ve gelen başvuruları değerlendiriyoruz. Henüz ödül listesi tam olarak belirlenmedi fakat şu ana kadar yaklaşık 160 firma bir şekilde ödüllere aday gösterilerek değerlendirmeye alındı” dedi.

Bu yıl da ödül törenine İstanbul’dan önemli isimlerin katılacağını bildiren Karataş, “Bu anlamda bazı sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Ödül töreni sadece gala yemeğinden oluşmayacak, geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi seminerler, konferanslar düzenlenecek. Hatta bu yıl bir sürpriz yapıp Yeşilçam temalı bir sergi açmayı ve İstanbul’dan gelen ünlü isimler ile bu sergiyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV