banner68

banner101

29 Mart 2024 Cuma

Miting havasında açılış

Servet ve Sinan forma umudu

Serttaş: "Hocamızla da konuyla ilgili bugün bir görüşme yapacağız"

24 Ağustos 2015 Pazartesi 18:54
Servet ve Sinan forma umudu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda sözleşmesi yenilenmeyen Servet Çetin'in durumunun yeniden ele alınacağı, kadro dışı bırakılan kaleci Nihat Şahin'in de yakın zamanda affedilebileceği bildirildi.

Futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde "Servet Çetin ile yeniden görüşülüyor" şeklinde haberlerin çıktığını söyledi.

Futbolcuyla herhangi bir görüşme yapılmadığını ancak durumunun yarın yapılacak olağan yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceğini ifade eden Serttaş, " Şu anda bir girişimimiz yok. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın raporu doğrultusunda bir karar verilecek. Hocamızla da konuyla ilgili bugün bir görüşme yapacağız. Hocamızın şu ana kadar 'Servet gelsin' diye bir talebi olmadı" diye konuştu.

Serttaş, sezon öncesi kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen kaleci Nihat Şahin'in de durumunda bir değişiklik olabileceğini aktararak, "B takımla idmanlara çıkan Nihat Şahin de bizim oyuncumuz. Onun durumu da bugün yarın netleşecek" dedi.

Serttaş, sözleşmesi yenilenmeyen Sinan Kaloğlu'yla ilgili ise şu an için bir düşünceleri olmadığını ifade etti.

- "Kaybedilen bir şey yok"

Sertaş, lige iyi başlamayı hedeflediklerini ancak istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, Akhisar Belediyespor karşısında iyi oynamalarına rağmen bireysel hatalardan gelen bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

Kaybedilen bir şeyin olmadığının altını çizen Serttaş, gelecek maçlara hem futbolcular hem de şehir olarak iyi konsantre olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV